KONCEPTNO VOZILO MANIFESTO

Dacia concept car
OTKRIJTE VAŽNOST SUTRAŠNJICE
Dacia predstavlja svoj najnoviji konceptni automobil: Manifesto je savršeno otelotvorenje vrednosti marke. To je esencijalno vozilo sa robusnim i ekološki pametnim dizajnom koji će vas brzo osvojiti na svim frontovima.

Sa ovim konceptnim automobilom, produbljujemo vezu sa prirodom, stvarajući lak i pristupačan način za uživanje na svežem vazduhu, bilo da je u pitanju posao ili zabava.
Dacia concept car
Manifesto je izrazito kompaktan i potpuno otvoren SUV, u kome se putnici mogu stopiti sa prirodom. Ovaj lagani, tihi saputnik daje prednost agilnosti iznad brzine. Sa ovom vrstom vozila, možete lako da dostavite zalihe u planinska skloništa ili posetite objekat na otvorenom.

Manifesto neće biti dostupan u prodaji, ali prikazuje sve naše inovacije, uključujući i one već prisutne na nekim našim modelima te uskoro dostupne na celoj paleti proizvoda kao i one koje će uskoro biti lansirane ili pak one koje istražuju nove ideje koje će biti otkrivene u godinama koje dolaze.

Kroz Manifesto, Dacia ponovo potvrđuje svoju viziju suštinskog, cool, robusnog, pristupačnog i ekološki prihvatljivog vozila.
ESENCIJALAN & COOL
Pametna i pristupačna rešenja koja ispunjavaju vaše potrebe. Tako cool!
ROBUSTAN & OUTDOOR
Robustan dizajn za sve terene koji će vas odvesti gde god želite.
ECO-SMART
Jer u Daciji ekologija i efikasnost idu ruku pod ruku.

Esencijalan & Cool

Naši automobili zadovoljavaju vaše potrebe, bez komplikovanih dodataka. Dizajniramo ekonomična, fleksibilna i svestrana rešenja koja se fokusiraju na ono što je najvažnije: ispunjavanje vaših potreba. Dacia znači pametno, pristupačno i cool.

Robustan & Outdoor

Da li volite boravak na otvorenom? Došli ste na pravo mesto? Naši automobili imaju reputaciju praktičnih, robusnih I pouzdanih bez obzira na uslove na putu. Radite li na otvorenom? Ili jednostavno želite da se povežete sa prirodom? Dacijin novi konceptni automobile je baš za vas.
ZA SVE TERENE
Manifesto ispunjava sve kriterijume za terensku vožnju, s pogonom na 4 točka, visokim razmakom od tla, velikim točkovima i karoserijom koja može izdržati čak i na najtežim terenima.
IZDRŽLJIV
znutra i spolja. Trenutno radimo na tome da naše interijere — uključujući podne prostirke i presvlake za sedišta — učinimo izdržljivijima i lakšima za čišćenje. Ova poboljšanja biće predstavljena u našim modelima već sledeće godine.
Želimo da učestvujemo u svim vašim avanturama, pa smo uveli ove inovativne i praktične karakteristike:
Dacia concept car - Pametan dizajn sedišta
Pametan dizajn sedišta
Presvlake sedišta mogu biti uklonjene ili transformisane jednim potezom u vreću za spavanje.
Dacia concept car - Višenamenski krov
Višenamenski krov
Višenamenski krov izuzetno je svestran. Sklapa se i ima podesive krovne nosače za nošenje svih vrsta prtljaga. Unapređeni višenamenski krovni nosači već postoje na Sandero Stepway modelu i Joggeru.
Dacia concept car - Lakše prenošenje tereta
Lakše prenošenje tereta
I nosivost je važna. Osim što ga je lakše utovariti, konceptno vozilo opremljeno je vitlom koje vam pomaže pri rukovanju opremom i njeno zadržavanje na mestu. Takođe smo osmislili mogućnost pretvaranja zadnjeg dela konceptnog automobila u sto ili radni sto.

Eco-smart

Naša misija u Daciji je da se razviju ekološki prihvatljivi modeli kroz ekonomičan i odgovoran dizajn. Za istraživanje svetla bez ostavljanja traga, Manifesto ima izuzetno mali ugljenični otisak. Ekonomičan i lagan konceptni automobil takođe predstavlja genijalne inovacije kao što su Starkle® i guma bez vazduha.
Otkrijte takođe…
Manifesto
The Dacia philosophy
Filozofija marke Dacija
Dacia Spring
Električni Dacia Spring