DACIA SPRING: ELEKTRIČNA REVOLUCIJA
MARKE DACIA

100% električno konceptno vozilo Dacia otvara novo poglavlje u priči o uspehu kompanije Dacia. Ispunjavamo svoje obećanje da uvek isporučujemo jednostavne, moderne i izdržljive automobile po pristupačnoj ceni. 

PRVI ELEKTRIČNI AUTOMOBIL KOMPANIJE
DACIA

DACIA REVOLUCIJA!
Oslonili smo se na stručnost Renault grupe, pionira i lidera u proizvodnji električnih vozila već više od 10 godina kako bismo stvorili ovu revoluciju. Naš cilj je da vožnja automobila postane održiva i dostupna svima.

Konceptno vozilo Dacia Spring je neodvojivi deo ove vizije! Fokusirajući se na osnove, stvorili smo ideju o 100% električnom gradskom automobilu koji spaja 3 ključne Dacia vrednosti: jednostavnost, izdržljivost i pristupačnost. Sada više nego ikada težimo da vožnju automobila učinimo jednostavnijom i prijatnijom za što je moguće više ljudi.

Prvi proizvedeni modeli konceptnog vozila Dacia Spring biće dostupni u 2021. godini. I obični i profesionalni korisnici mogu imati koristi od svih prednosti koje nude električna vozila.
GRADSKI AUTO KOJI ELEKTRIŠE!
Njegov smeli izgled SUV-a, kompaktna veličina i okretan dizajn čine ga idealnim vozilom za bezbrižnu svakodnevnu upotrebu.

Ali to nije sve! Koncepno vozilo Dacia Spring takođe otkriva novi Dacia svetlosni potpis koji će postati zaštitni znak našeg identiteta na budućim modelima...

Za gradsku i prigradsku vožnju bez stresa, standardna verzija ovog lakog, kompaktnog gradskog automobila sa 5 vrata ima za cilj da obezbedi domet vožnje od više od 200 km (WLTP*).
  

* Navedene brojke imaju samo informativnu svrhu.

NAJBOLJI ODNOS CENE I KVALITETA

Dacia Spring Electric showcar
Jednostavan
Dacia automobili su pažljivo dizajnirani, jednostavni za korišćenje i laki za održavanje. To znači da vam pružamo pristupačne cene i modele koji su dostupni svima.
Dacia Spring Electric showcar
Praktičan
Sveden, čist I jednostavan! Uz Dacia Range konceptno vozilo dibićete dobru autonomiju po najboljoj ceni.
Dacia Spring Electric showcar
Izdržljiv
Vaš Dacia je sa vama svakog dana, gde god da krenete! 

KONCEPT PRETVOREN U STVARNOST!

Dacia asortiman

Asortiman

Naši Dacia automobili
Dacia asortiman

Najbolji SUV

Dacia Duster