Dacia Duster SUV

Duster

Autentični SUV po prirodi
DACIA DUSTER već za 16.790€ uz:
*fiksnu kamatnu stopu u € za sve kupce
Dacia Duster ponuda vozila sa zalihe
SUV neprevaziđene svestranosti!
Dacia Duster jedva čeka da sa vama pođe u pustolovine i ističe se kao legendarni porodični Dacia SUV.

MULTIMEDIJA

DVA INOVATIVNA MULTIMEDIJALNA SISTEMA

Media Nav – novi Duster
Media Nav*
Telefon, radio, GPS navigacija, poboljšani sistem monitora 4x4 (u verziji 4x4), multimedija itd. Nema potrebe da skrećete pogled sa puta. Informacijama možete da pristupite putem ekrana osetljivog na dodir od 8” žičanom ili bežičnom replikacijom vašeg pametnog telefona kada povežete vaš pametni telefon putem Bluetooth® ili USB priključka. Sa 6 ugrađenih zvučnika, uživajte u još boljem kvalitetu zvuka kada se prepustite vašoj omiljenoj muzici.
Media Display – novi Duster
Media Display*
Koristite funkciju žičane replikacije pametnog telefona na Media Display multimedijalnom sistemu vašeg modela Dacia Duster. Možete pristupiti omiljenim aplikacijama putem ekrana od 8” osetljivog na dodir: telefon, radio, poboljšani sistem monitora 4x4 (u verziji 4x4) i dr. Od polaska do dolaska, putujte uz vaše omiljene numere sa 4 ugrađena zvučnika.
* kompatibilno sa Android Auto™ i Apple CarPlay™.

Više od verzije, novi način razmišljanja.
Dacia Duster sa novim izgledom, robusniji i spremniji za avanture.

ISKUSTVO U UNUTRAŠNJOSTI AUTOMOBILA

UDOBNOST NA SVIM TERENIMA

Funkcionalnost
Veliki centralni ekran – novi Duster
Veliki ekran od 8” osetljiv na dodir
Uživajte u još više udobnosti. Vaš multimedijalni sistem je opremljen ekranom osetljivim na dodir od 8” koji maksimalno olakšava čitanje i korišćenje informacija.
Ergonomska centralna konzola – novi Duster
Ergonomska centralna konzola
Centralna konzola je opremljena sa 2 USB priključka sa prednje i 2 sa zadnje strane, držačima za čaše i kliznim naslonom za ruku koji vam nudi još više skladišnog prostora (skoro 1,1 L). Lako je ostati organizovan.
Automatska klimatizacija – novi Duster
Automatska klimatizacija
Od tačke A do tačke B, kontrolišite vašu temperaturu po potrebi i uživajte u optimalnoj temperaturnoj udobnosti!
Tehnologija
Kamera za više prikaza – novi Duster
Kamera za više prikaza
Uz sistem kamera sa više prikaza i 4 kamere (prednja, zadnja i bočne), manevrišite vozilom uz još veću preciznost. Kada se parkirate, sistem se automatski aktivira kada prebacite menjač u brzinu za kretanje unazad. Po potrebi ga možete i ručno aktivirati.
Replikacija pametnog telefona – novi Duster
Replikacija pametnog telefona
Obavljajte pozive, pokrećite GPS itinerere, slušajte omiljenu listu muzičkih numera i još mnogo toga. Sa lakoćom povežite vaš pametni telefon kako biste pronašli sve vaše aplikacije na ekranu multimedijalnog sistema od 8” osetljivom na dodir.
Kartica za slobodne ruke – novi Duster
Kartica za slobodne ruke
Da li su vam pune ruke? Nema problema! Koristite karticu za slobodne ruke za jednostavno otključavanje i pokretanje vašeg modela Dacia Duster
* kompatibilno sa Apple CarPlay™.
Svestranost
Sistem monitora 4x4 – novi Duster
Sistem monitora 4x4*
Poboljšajte svoje iskustvo vožnje u modelu Dacia Duster. Koristite ekran multimedijalnog sistema od 8” osetljiv na dodir za pristup širokom dijapazonu informacija: ugao kotrljanja, ugao nagiba, kompas, visinomer i prilagodljiva kontrola spuštanja nizbrdo.
Odignutost od tla – novi Duster
Odignutost od tla od 214 mm*
Spremni ste za avanturu? Otisnite se van utabanih staza bez brige, uz funkcije za sve terene i odignutost od tla od 214 mm vašeg modela Dacia Duster.
Pneumatici – novi Duster
Pneumatici za sve 4 sezone*
Blatnjav put? Put prekriven snegom? Teška trasa? Ne paničite! Uz pneumatike modela Dacia Duster sa optimalnim prianjanjem, ništa vas ne može zaustaviti.
* dostupan u verziji 4x4.
** oznaka 3PMSF.

SISTEMI ZA POMOĆ VOZAČU I BEZBEDNOST

SUV DIZAJNIRAN ZA VAŠ SPOKOJ


DIMENZIJE

SUV SAVRŠENIH DIMENZIJA


Izrazite svoj stil!

Duster

Slike na internet stranici www.dacia.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

Otkrijte ostale Dacia modele

Sandero Stepway
Sandero Stepway