Motori za Dacia Duster


Široki izbor koji zadovoljava sve vaše potrebe

TNG
ECO-G 100
ECO-G: uštede

Dacia Duster sada je dostupan sa Dacia dvogorivnim motorom na benzin i TNG: ECO-G. Integrisan prilikom sklapanja vozila, bezbedan i efikasan ECO-G motor nudi čistiju, ekološki prihvatljiviju alternativu. Uz ovo rešenje možete smanjiti troškove za gorivo, a ujedno i svoju emisiju CO2. I to nije sve! Jednostavan za korišćenje, obuhvata 2 rezervoara za gorivo – jedan za benzin i jedan za TNG – što znatno produžava domet vožnje vašeg modela Dacia Duster. Sa svojim turbopunjačem i 100 konjskih snaga, ECO-G motor kombinuje uštedu sa zadovoljstvom.
Benzin
Sa svojim benzinskim motorima opremljenim filterom čestica koji zadovoljavaju nove standarde Euro 6, Dacia Duster kombinuje udobnost vožnje sa većom zaštitom životne sredine. Uz njegove zupčaste kaiševe, ostvarujete uštede u vašem budžetu za rutinsko održavanje. Pametan izbor!
TCe 90
Bez brige svakog dana

Ova najnovija generacija 3-cilindarskog motora sa turbopunjačem i 90 konjskih snaga pruža ekološki prihvatljvije, neometano i dinamično iskustvo vožnje. Dostupan sa pogonom na 2 točka i sa ručnim menjačem sa 6 brzina.
TCe 130
Svestranost i performanse

Uz podršku obrtnog momenta od 240 Nm, ovaj 4-cilindarski motor sa turbopunjačem i 130 konjskih snaga omogućava kontrolisanu potrošnju goriva uz reaktivno i neometano iskustvo vožnje. Dostupan sa pogonom na 2 točka, opremljen je ručnim menjačem sa 6 brzina.
TCe 150 EDC
Užitak i udobnost u vožnji

U svojoj verziji sa pogonom na 2 točka, ovaj 4-cilindarski motor sa turbopunjačem i 150 konjskih snaga sada je dostupan sa automatskim menjačem sa 6 brzina i dvostrukim kvačilom. Vrhunski izbor za neometanu i bezbednu vožnju tokom čitavog vašeg putovanja.
Dizel
DCI 115
Efikasnost i svestranost

Zajedno sa ručnim menjačem sa 6 brzina, ovaj 4-cilindarski motor sa turbopunjenjem dostupan je sa pogonom na 2 ili 4 točka. Kombinuje snagu i svestranost kako bi vam pomogao u kontroli potrošnje goriva. Čak i na dalekim putovanjima!

Otkrijte ostale Dacia modele

Sandero Stepway
Sandero Stepway