Sandero Stepway crossover

Sandero Stepway

DACIA SANDERO STEPWAY već od 15.790€ uz letnju ponudu:


  • 0,99% kamate do 5.000 € do 36 meseci
    ili fiksna kamatna stopa 3,99% u € do 84 meseca

DIZAJN

Robustan i svestran krosover

Impresivna silueta, fluidne horizontalne linije, novi brendirani potpis u obliku slova Y sa LED svetlima i visoka odignutost od tla... Sandero Stepway otkriva potpuno preuređeni dizajn uz potvrdu svog krosover stila. Smestite se u svestrani i prostrani enterijer kako biste svoje avanture iskusili u potpunoj udobnosti.
Istražite galeriju

ISKUSTVO U UNUTRAŠNJOSTI AUTOMOBILA

JEDNOSTAVNO ISKUSTVO U UNUTRAŠNJOSTI AUTOMOBILA SA SVESTRANIM FUNKCIJAMA

Svestranost
Sandero Stepway modularni krovni nosači
Modularni krovni nosači
Juče ste želeli da prevezete bicikl. Danas treba da postavite krovni kofer. Zvuči poznato? Genijalni modularni krovni nosači koji štede prostor transformišu se u poprečne krovne nosače kako biste svoje stvari mogli da postavite direktno na njih, bez potrebe za kupovinom novog kompleta. Pametan izbor!
Sandero Stepway podesivi prtljažnik
Podesivi prtljažnik
Da li nosite mnogo prtljaga kada putujete? Jednostavno preklopite sedište zadnje klupe i uživajte u još više prtljažnog prostora.
Sandero Stepway velika odignutost od tla
Velika odignutost od tla
Sa visokom odignutošću od tla, sa lakoćom se možete voziti različitim tipovima puteva u svom Sandero Stepway modelu.
Udobnost
Sandero Stepway kartica za slobodne ruke
Kartica za slobodne ruke
Više nema preturanja po džepovima kako biste pronašli ključeve od kola! Zaključajte i otključajte vozilo ili pokrenite motor: sve je lakše uz karticu slobodne ruke.
Sandero Stepway odeljci za odlaganje u središnjem naslonu za ruku
Pametni odeljci za odlaganje
Središnji naslon za ruku u modelu Sandero Stepway sadrži nekoliko pametnih odeljaka za odlaganje kako biste se lakše organizovali u svakodnevnom životu.
Tehnologija
Sandero Stepway LED prednja svetla
LED dnevna svetla
LED dnevna svetla na vašem modelu Sandero automatski se pale kako bi vam pružila optimalnu vidljivost, i danju i noću, bez obzira na uslove vožnje. Pored toga, automatska aktivacija brisača vetrobranskog stakla čini vožnju još jednostavnijom.
Sandero Stepway elektronska parkirna kočnica
Elektronska parkirna kočnica
Manevrisanje je još udobnije i bezbrižnije uz elektronsku parking kočnicu.

MULTIMEDIJA

MODERNA TEHNOLOGIJA

Dacia Sandero Stepway kontrola medija
Prikaz medija*
Vaše omiljene aplikacije su lako dostupne na velikom dodirnom ekranu od 8” sa funkcijom prikazivanja ekrana pametnog mobilnog telefona. Napravite savršen izbor numera za putovanje i uživajte u njima preko 4 ugrađena zvučnika.

* Kompatibilno sa aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™.


BEZBEDNOST I SISTEMI ZA POMOĆ VOZAČU

SVE JE TU ZA VAS


DIMENZIJE

KROSOVER SAVRŠENIH DIMENZIJA


Izrazite svoj stil!

Sandero Stepway

Slike na internet stranici www.dacia.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

Otkrijte ostale Dacia modele

Duster
Duster