IZRAČUNAJTE KOLIKO MOŽETE UŠTEDETI UZ ECO-G!

EFIKASNI MOTORI

Dobitna kombinacija! Kontrolišite svoju potrošnju i smanjite svoj budžet za održavanje uz naše motore koji su osmišljeni tako da se uklope u vaš svakodnevni život.
TNG
ECO-G 100
ECO-G: uštede 

Sandero Stepway sada je dostupan sa Dacia motorom na benzin i sa TNG dvogorivnim motorom: ECO-G. Integrisan prilikom sklapanja vozila, bezbedan i efikasan ECO-G motor nudi čistiju, ekološki prihvatljiviju alternativu. Uz ovo rešenje možete smanjiti troškove za gorivo, a ujedno i svoju emisiju CO2. I to nije sve! Jednostavan za korišćenje, sadrži dva rezervoara za gorivo – jedan za benzin i jedan za TNG – što znatno produžava dužinu vožnje vašeg modela Sandero Stepway. Sa svojim turbo režimom i 100 konjskih snaga, ECO-G motor kombinuje uštedu sa zadovoljstvom.
BENZIN
Sa svojim benzinskim motorima opremljenim filterom čestica koji zadovoljavaju nove, aktuelne standarde Euro 6, Sandero Stepway kombinuje udobnost vožnje sa većom zaštitom životne sredine.
TCe 90
Veoma svestran

Dostupna sa ručnim menjačem, ova najnovija generacija 3-cilindarskog turbo motora od 90 KS ekološki je prihvatljivija i nudi neverovatnu responzivnost i vozne karakteristike. Sa svojim zupčastim remenom, omogućava vam da uštedite još više i smanjite svakodnevni budžet za održavanje. Pametan izbor!

Otkrijte ostale Dacia modele

Duster
Duster