Filozofija Dacia

Više važnih stvari. Manje nepotrebnih troškova.

DACIA DUH

Dacia duh

Skrenite sa utabanih staza

 

Dacia se ističe svojim nekonvencionalnim duhom u svetu automobila. Tajna leži u našem pragmatičnom pristupu. U sve složenijem svetu imamo na umu ono što je važno: činimo nove automobile pristupačnim za što je moguće više ljudi.

 

VAŽNE STVARI

Važne stvari

Najbolji automobil je onaj koji zadovoljava vaše potrebe

 

Krećemo od onoga što vam je najvažnije: posedovanje automobila na duži rok na koji se možete osloniti i danju i noću. Naši automobili su prostrani, robusni i praktični. Opremljeni su proverenom, pouzdanom tehnologijom. Ukratko, imaju sve što vam je potrebno i izgledaju moderno.

U kompaniji Dacia, sve je jasno i jednostavno, kako biste spokojno odabrali automobil i uživali u njemu.

PO NAJBOLJOJ CENI

Po najboljoj ceni

Pristupačni automobili i usluge

 

Naše je da vam ponudimo najbolju cenu. Za razliku od drugih proizvođača, mi u kompaniji Dacia cenu uzimamo u obzir od samog početka. Od dizajna do proizvodnje i prodaje vozila, nastojimo da optimizujemo troškove na svakom koraku tog puta kako biste platili samo za ono što vam je potrebno. Dacia znači da nećete morati da žrtvujete sve ostalo kada odlučite da kupite novo vozilo.

Fokus na najvažnijim stvarima

Velikodušan
Velikodušan

Kao prvo, Dacia vam garantuje odličan unutrašnji prostor za tu cenu. Pored toga, Dacia je razvila specifičan i veoma pristupačan program održavanja i postprodajne usluge za svoje klijente.

Pouzdan
Pouzdan

Dacia se oslanja na industrijsko iskustvo i inženjersku stručnost Renault grupe u dizajniranju i proizvodnji robusnih i pouzdanih modela.

Standardna garancija Dacia vozila traje 3 godine ili 100.000 pređenih km (šta god se dostigne prvo).

Jednostavan
Jednostavan

Dacia vozila su dobro dizajnirana, jednostavna za upotrebu i laka za održavanje. Dacia takođe znači novi način poslovanja: svim svojim klijentima obezbeđuje vozila po pristupačnim cenama.

Pametan
Pametan

Dacia je pametan izbor za efikasniju potrošnju

Dacia asortiman

Marka Dacia

Saznajte više
Dacia - Događaji

Dacia novosti

Saznajte više
Dacia u Francuskoj

Dacia u Srbiji

Saznajte više

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više