Činimo nove automobile pristupačnim

Youtube je deaktiviran. Prihvatite kolačiće koji omogućavaju pristup video sadržaju.Upravljanje

Dacia duh

Dacia duh

Skrenite sa utabanih staza

Dacia se ističe svojim nekonvencionalnim duhom u svetu automobila. Tajna leži u našem pragmatičnom pristupu. U sve složenijem svetu imamo na umu ono što je važno: činimo nove automobile pristupačnim za što je moguće više ljudi.

VAŽNE STVARI

Dacia brend

Najbolji automobil je onaj koji zadovoljava vaše potrebe

Krećemo od onoga što vam je najvažnije: posedovanje automobila na duži rok na koji se možete osloniti i danju i noću. Naši automobili su prostrani, robusni i praktični. Opremljeni su proverenom, pouzdanom tehnologijom. Ukratko, imaju sve što vam je potrebno i izgledaju moderno.


U kompaniji Dacia, sve je jasno i jednostavno, kako biste spokojno odabrali automobil i uživali u njemu.

PO NAJBOLJOJ CENI

Dacia brend

Pristupačni automobili i usluge

Naše je da vam ponudimo najbolju cenu. Za razliku od drugih proizvođača, mi u kompaniji Dacia cenu uzimamo u obzir od samog početka. Od dizajna do proizvodnje i prodaje vozila, nastojimo da optimizujemo troškove na svakom koraku tog puta kako biste platili samo za ono što vam je potrebno. Dacia znači da nećete morati da žrtvujete sve ostalo kada odlučite da kupite novo vozilo.

Želite da saznate više o brendu Dacia?

Dacia asortiman

Marka Dacia

Saznajte više
Dacia - Događaji

Dacia novosti

Saznajte više
Dacia u Francuskoj

Dacia u Srbiji

Saznajte više

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više