Moje održavanje Dacia

Sa Dacia održavanjem nema nepotrebnih dodatnih troškova. 

Pošto je vaše Dacia vozilo jedinstveno, naši stručnjaci garantuju prilagođena rešenja i savete po konkurentnim cenama. Odmah otkrijte naše pakete i ponude za održavanje!

Svi naši paketi za održavanje

Izaberite paket koji vas zanima

Preko naše Dacia mreže, pružamo vam naše specifične veštine kroz niz prilagođenih paketa, uz garantovane delove i rad, bez obzira na starost vašeg Dacia vozila.

Dacia - servisiranje

SERVISIRANJE

Iskoristite prednosti Dacia stručne mreže kako biste osigurali da vaše vozilo ostane u savršenom voznom stanju. Pridržavanje redovnog servisiranja garantuje vašu bezbednost.

Saznajte više
Dacia - gume

PNEUMATICI

Neophodno je redovno proveravati pneumatike radi vaše bezbednosti i bezbednosti vaših saputnika. Naša mreža stručnjaka za Dacia vozila ispitaće njihovo stanje i proveriti stepen istrošenosti. 

Saznajte više
Dacia - Kontrola klime

KONTROLA KLIME

Obezbedite prijatno i zdravo putovanje za sve, uz potpunu bezbednost, zahvaljujući efikasnoj kontroli klime. Važno je održavati sistem kontrole klime u vašem Dacia vozilu. 

Saznajte više
Dacia - kočnice

KOČENJE

Vozite pouzdano zahvaljujući proverama kontrole kvaliteta koje obavljaju naši stručnjaci i zameni kočionih pločica i diskova kada je to potrebno.

Saznajte više
Dacia - amortizeri

AMORTIZERI

Optimizujte prijanjanje vašeg Dacia vozila za put tako što ćete održavati amortizere u dobrom stanju. Oni obezbeđuju efikasno prijanjanje za put i bezbednost, bez obzira na uslove na putu.

Saznajte više
Dacia - Zupčasti remen

ZUPČASTI KAIŠ

Zupčasti remen obezbeđuje savršenu sinhronizaciju motora. Naši paketi vam pomažu da izbegnete neprijatna iznenađenja.

Saznajte više
Dacia - Paljenje

PALJENJE

Akumulatori marke Dacia su garancija da su sve električne i elektronske komponente vašeg vozila u funkciji.

Saznajte više
Dacia - Brisači vetrobranskog stakla

BRISAČI VETROBRANSKOG STAKLA

Uživajte u udobnosti vožnje koristeći naše metlice brisača koje imaju dug vek trajanja i prilagođene su godišnjim dobima. Mi obezbeđujemo one uvek budu u savršenom radnom stanju.

Saznajte više

Već ste vlasnik Dacia vozila?

Ugovori o održavanju i produženoj garanciji pomažu da vaš budžet za održavanje bude pod kontrolom i da vam pruži asistenciju 24 časa dnevno 7 dana u nedelji. Vaš ugovor ostaje važeći ako prodate vozilo, što uvećava njegovu vrednost.

Vlasnik Dacia vozila

Ugovori o održavanju

Ugovori o održavanju
Želite da predvidite sve troškove održavanja za vaše vozilo? Izaberite jedan od dva ugovora o održavanju i izbegnite neočekivane troškove održavanja. Već imate ugovor? Proverite, šta sve pokriva vaš paket.
Otkrijte

Produžena garancija Dacia

Produžena garancija Dacia

Produžite garanciju proizvođača i obezbedite još više bezbrižnosti. Proverite, šta sve pokriva ugovor o produženoj garanciji.

Otkrijte

Dacia Program 5+

Dacia Program 5+

Da li je vaša Dacia starija od 5 godina? Učlanite se u Program 5+ i iskoristite pogodnosti.

Otkrijte

Idite još dalje

Postprodajni servis - tehnički pregled

Tehnički pregled

Otkrijte naše usluge
Dacia postprodajni servis - usluge održavanja

Garancija, asistencija i osiguranje

Saznajte više o našim uslugama asistencije
Nastavkom pretraživanja ove internet stranice slažete se da [Renault Nissan Srbija D.O.O.] i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i efikasnost internet stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaša interesovanja kao i interakciju na društvenim mrežama.
Saznajte više