Novosti Dacia

Nova modela

Otkrijte Novi Dacia Sandero Stepway i Logan

09. 09. 2020

 

Dacia Novi modeli Sandero Stepway i Logan, su neophodni i moderni. Dacia redefiniše „neophodno vozilo” koje je u centru pažnje današnjih kupaca.

Saznajte više

Marki Dacia su vaša sigurnost i zdravlje na prvom mestu

08. april 2020.

 

U skladu sa uputstvima Vlade Republike Srbije i smernicama Zavoda za javno zdravlje Srbije, Dacia Srbija odlučila je da stavi zdravlje pojedinca na prvo mesto. Zato je preduzela odgovarajuće mere i za vas pripremila dodatna uputstva.

Saznajte više

GORSKA SLUŽBA SPASAVANJA I DACIA DUSTER POMAŽU MEŠTANIMA NOVOPAZARSKIH SELA

27. mart 2020.

 

U trenucima vanrednog stanja, strogih zabrana koje važe posebno za starije stanovništvo, kao i težih vremenskih uslova sa dosta snega kad mu vreme nije, hrabri momci iz Gorke Službe Spasavanja pomažu najugroženijim meštanima u zavejanim selima novopazarske opštine, a u tome im pomaže Dacia Duster, njihovo oficijalno vozilo.

Saznajte više

Električni koncept automobil Dacia Spring: Dacijina električna revolucija

03. mart 2020.

 

Dacia Spring je najava najpovoljnijeg sasvim električnog vozila na evropskom tržištu. Prvi gradski automobil marke Dacia sa četiri prava sedišta. Savršena ponuda prilagođena novim uslugama mobilnosti i privatnim kupcima.


 

Saznajte više

SRETNA GODIŠNJICA DACIJE U EVROPI!

28. februar 2020.

 

Dacia povodom 15. godišnjice svog postojanja u Evropi predstavlja ograničenu seriju modela Duster, Logan MCV Stepway i Sandero Stepway pod imenom „Proud“.

Saznajte više

GRUPA RENAULT PONOSNO PREDSTAVLJA NOVA ELEKTRIČNA VOZILA

26. februar 2020.

 

Dacia otvara novo poglavlje i započinje svoj prelazak na električni pogon. Dosledna svojoj dosadašnjoj ulozi »pokretača promena«, Dacia ulazi na tržiste električnih vozila i predstavlja prototip studijskog modela sa potpuno električnim pogonom.

Saznajte više

500 000. NOVI DUSTER PROIZVEDEN U FABRICI U MIOVENIJU U RUMUNIJI

Decembar 2019.

 

Prva generacija modela Duster krenula je u proizvodnju 2010. godine i od tada je više od 1,7 miliona vozila proizvedeno u Mioveniju u Rumuniji. Paleta vozila Dacia prodaje se u 44 zemlje, a glavna izvozna tržišta su Francuska, Italija i Španija.

Saznajte više

DACIJA ORGANIZOVALA PORODIČNI PIKNIK ZA ZAVRŠETAK LETA

Septembar 2019.


Marka Dacija, osim što je kod nas veoma popularna praktično sa svim svojim modelima, prepoznatljiva je i po događajima koje organizuje za vlasnike svojih vozila, obaranjima Ginisovih rekorda i na kraju, gajenju porodičnog duha. Za kraj ovog leta, predstavništvo Renault Nissan Srbija sa saradnicima, organizovalo je svojevrstan oproštaj od leta uz piknik nazvan „Dobra nova vremena“. 

Saznajte više

PRAŠINU RAZBACUJE, A NOVAC ŠTEDI

Avgust 2019.

 

Decenije vladavine beskompromisne Lade Nive skoro su ugasile nadu da će se u dogledno vreme pojaviti savremeniji i jednako pristupačan terenac: kako kod Lade, tako i kod drugih proizvođača. I taman kada je svaka nada prestala, 2010. godine iz podnožja Karpata zakotrljao se pristupačan SUV, baš kakav su mnogi doskora priželjkivali, i to s prilično zanimljivim DNK zapisom.

Saznajte više

DACIA BILTEN - APRIL 2019. DORASTAO DUŽIM PUTOVANJIMA

April 2019.

 

Rumunski gradski bestseler nudi udoban smeštaj za četiri osobe i time ispunjava jedan od osnovnih preduslova za duža putovanja, kao što su ona na autoputevima. Kada smo već kod udobnosti, da kažemo i to da je i za petu osobu koja sedi pozadi, u sredini, obezbeđen zadovoljavajući komfor, pošto je zadnja klupa skoro sasvim ravna. Sa druge strane, to što „sandero” ima diskretno povišeni, skoro pa „terenski“ koncept u „stepvej“ varijanti, ne znači da je na autoputu nemiran, naprotiv, iznenađujuće je miran i stabilan.

Saznajte više

DACIA BILTEN - MART 2019. DACIA OBEZBEDILA MULTIMEDIJU SA NAVIGACIJOM NA POKLON

Mart 2019. 

 

Dacia ove godine nema novi model, ali najmlađi automobil u gami, Duster, dobio je nove motore. Reč je od 1,33 benzincu od 130 i 150 konjskih snaga. Dačije se mogu nabaviti kroz komercijalnu kampanju čiji je slogan „1, 2, 3“, a koja obuhvata jednu godinu besplatnog kasko osiguranja, dva besplatna servisa i kamatu od tri odsto na period od 60 meseci uz Dacia finansiranje. Od modela izdvajamo Sandero sa početnom cenom od 8.290 evra za verziju sa Essential opremom koja obuhvata klima uređaj i radio sa bluetooth konekcijom. Upravo povodom sajma u ponudi je posebno spakovana Comfort opcija sa multimedijalnim uređajem i navigacijom po ceni od 8.990 evra za Sandero 1.0 SCe 75.

Saznajte više

DACIA IZJAVA ZA MEDIJE - MART 2019. Dacia u Ženevi predstavlja novu posebnu seriju 2019

4. mart 2019.


• Dacia izlaže svoje novitete na Salonu automobila u Ženevi u hali 4.
• Ekskluzivno: posebna serija Ultimate odnosno Techroad (u nekim državama) modela Duster i Logan i verzijama Stepway.
• Novi 1,3 TCe 130 GPF i 150 GPF motori za model Duster – dostupni su u verzijama sa pogonom na četiri točka od leta 2019.
• Rekordna prodaja: u 2018. godini prodato je ukupno 700.798 vozila (+ 7%). Sandero je i dalje najuspešniji automobil u Evropi po prodaji fizičkim licima.

Saznajte više

DACIA BILTEN - JANUAR 2019. Dacia Sandero je automobil koji je kupilo najviše privatnih ku

Januar 2019.

 

"Dačija sandero" je automobil koji je kupilo najviše privatnih kupaca u Srbiji u 2018. Od ukupno oko devet hiljada modela, koje su prošle godine kupili privatni kupci u Srbiji, rumunski hečbek je izabralo oko 500 vozila. Ovo je pretpostavka na osnovu prodaje do novembra i planirane prodaje tokom decembra. Odnos u prodaji običnog i "stepvej" modela je 50:50. Prosečna cena "sandera" bila je oko 10 hiljada evra. "2018. godinu ćemo završiti sa ukupno 4.300 prodatih vozila – 2.300 'renoa' i 2.000 'dačija'. Ovo je ukupna prodaja svim kupcima. Što se tiče privatnih kupaca, završićemo godinu na oko 1.450 prodatih vozila – 650 'renoa' i 800 'dačija'", rekao je za MONDO Vladimir Jeremić, marketing menadžer Renoa i Dačije za Srbiju...

Saznajte više

DACIA BILTEN - DECEMBAR 2018. Supertest 1 - Dacia Daster

Decembar 2018.

 

Ovaj automobil vam je sigurno već poznat. To je Dacia Duster druge generacije, a na naše tržište stigao je početkom 2018. Veliko interesovanje kupaca bio je dovoljan razlog da se nađe na našem Supertestu, pa u skladu sa pravilima krećemo od prvog ispita na kome se bavimo komforom i praktičnošću. Na Supertest Duster je stigao u svom najboljem izdanju, u paketu Prestige, pa se motor startuje pritiskom na dugme, a multimedijalni sistem ima ekran osetljiv na dodir. Naslon zadnje klupe je deljiv, a podna pregrada u prtljažniku je od lesonita što ne uliva poverenje u njenu trajnost. Bez obzira na to, prvi utisci, pa time i ocene su dobri, a kako će se Duster dalje pokazati na Supertestu videćemo. Naredni test je super vožnja u gradu....

Saznajte više

DACIA BILTEN - NOVEMBAR 2018. Posebna ponuda za kupovinu Dacia vozila

Novembar 2018.

 

Za narudžbe u periodu do 30.11.2018, kupci SVIH MODELA novih vozila Dacia ostvaruju pravo na:

- 4 zimske gume
Paket od četiri zimska pneumatika uz svako kupljeno novo vozilo. Prodavac zadržava pravo izbora marke pneumatika.
- Pet godina garancije
Produžena garancija u trajanju od pet godina ili 100.000 km obuhvata tri godine fabričke garancije i produženu garanciju za četvrtu i petu godinu ili 100.000 km, a važi do ispunjenja prvog od dva navedena uslova. Važi uz kupovinu preko Dacia finasiranja, izuzev beskamatnog kredita i lizinga...

Saznajte više

Dacia sa najsavremenijom tehnologijom za ograničenje emisija zagađujućih materija

Decembar 2018.

 

Daciini novi dizel motori su opremljeni najsavremenijom tehnologijom za ograničenje emisija zagađujućih materija. Shodno tome, promenio se i tržišni naziv ovih motora koji sada imaju oznaku “Blue dCi”. Ovi novi motori obezbeđuju bolje performanse i optimizovanu potrošnju goriva...

 

Saznajte više

DACIA BILTEN - OKTOBAR 2018. U oktobru svi Dacia modeli uz zimske gume

Oktobar 2018.

 

U susret zimskim mesecima kada su svi vozači dužni da letnje gume zamene adekvatnim zimskim pneumaticima Dacia je spremila posebnu pogodnost za svoje kupce. Svi koji se odluče za kupovinu bilo kog vozila iz Dacia game, nezavisno od vida finansiranja, tokom oktobra mogu da računaju na dodatne 4 zimske gume. Iz bogate Dacia ponude se izdvaja, na našem tržištu veoma popularni Sandero Essential 1.0 Sce 75 koji startuje po ceni već od 8.290 €, kao i novi Duster Essentail 1.6 Sce 115 po ceni od 12.390 €, automobil koji spaja udobnost i terenske sposobnosti pravog SUV-a....
 

Saznajte više

DACIA BILTEN - SEPTEMBAR 2018. Dacia postavka na pariskom sajmu automobila 2018.

Septembar 2018.


Renault, Alpine i Dacia otvaraju vrata posetiocima od 2. oktobra 2018. na pariskom salonu automobila. Uz novi Duster, koji ostvaruje odlične rezultate u Evropi, Dacia će predstaviti i neke novitete i pokrenuti takmičenje za dizajn Sandera Stepway. Obožavaoci marke Dacia moći će da uživaju u izložbi koju svakako vredi pogledati. Izložba počinje 2. oktobra 2018....
 

Saznajte više

DACIA BILTEN - AVGUST 2018. Prodajni rekord marke Dacia

Avgust 2018.


Grupa i marke Renault i Dacia ostvarile su polugodišnji rekord prodaje. Grupa je prodala 2.067.695 vozila, od čega je marka Renault prodala 1.378.583 vozila, a Dacia 378.095 vozila. Marka Dacia ostvarila je prodajni rekord u prvoj polovini godine u Evropi sa prodatih 281.225 vozila (porast od 14,6 %) i rekordni udeo od 2,9 % tržišta (porast od 0,3 postotna boda). Ovaj rast je ostvaren pre svega zahvaljujući prodaji redizajnirane verzije modela Sandero i novog Dustera, koji su u prvih šest meseci prodati u 63.900 primeraka...
 

Saznajte više

DACIA BILTEN - JUL 2018. Istorija duga pola veka

 

Jul 2018.

 

Dačija ove godine proslavlja važan jubilej - 50 godina od kada je proizvela svoj prvi model. Ekipa Sat plusa je bila jedna od mnogobrojnih svetskih zvanica koja je tim povodom bila pozvana da poseti fabriku u Rumuniji odakle je sve i počelo. Prošle su već gotovo dve decenije od kada je Reno zvanično preuzeo Dačiju, međutim, njihova zajednička istorija seže mnogo dalje, i to u šezdesete godine prošlog veka, kada je rumunska vlast odlučila da tadašnju fabriku delova za industriju aviona IAR koja je nakon Drugog svetskog rata postala najpre skladište municije, pa potom i fabrika delova za kamione i traktore, pretvori u fabriku automobila....
 

Saznajte više

DACIA BILTEN - JUN 2018. Posebna ponuda za kupovinu Dacia vozila

Jun 2018.


Novi Dacia Duster za 740 RSD dnevno preko Dacia finansiranja. Reprezentativni primer dinarskog auto kredita za Dacia Duster 1.6 SCe Essential: Cena vozila 1.417.274,35. Učešće 0 RSD. Iznos kredita 1.417.274,35 RSD. Period otplate kredita 84 meseca. NKS 6,99% na godišnjem nivou, fiksno. Administrativni trošak 41.809,59 RSD. Iznos mesečne rate 21.955,71 RSD (sa uključenim administrativnim troškom). Drugi troškovi koji prate odobrenje kredita: dve menice 100 RSD. Ukupan iznos kredita (glavnica, kamata, troškovi) 1.844.279,42 RSD. EKS 8,09% na godišnjem nivou obračunat 14.05.2018. godine...

Saznajte više

DACIA BILTEN - MAJ 2018. Dacia slavi 50. rođendan

 

Maj 2018.


Proizvodnja automobila u fabrici u mestu Kolibaš, današnjem Miloveniju, počela je 1968, a prvi model koji je sišao sa fabričke trake bio je Dacia 1100, prepakovani, tada veoma popularni Renault 8. Dacia je decenijama svoju proizvodnju bazirala na licencnim modelima Renaulta, da bi 1999. francuski proizvođač postao vlasnik rumunske kompanije. Interesantno je da je rumunski proizvođač u 2017. godini bio 5. najprodavaniji auto-brend u Francuskoj, a ako se posmatra samo prodaja privatnih automobila (bez flotne prodaje), Dacia je 2017. završila na 3. mestu u toj zemlji. Najtraženiji model bio je Sandero, sa 51.982 prodata primerka. Dacia je tokom 2017. godine širom sveta isporučila oko 655.000 automobila, uz rast prodaje od 12% na godišnjem nivou, pa pola veka od početka proizvodnje proslavlja uz velike ambicije za naredni period...
 

Saznajte više

DACIA BILTEN - APRIL 2018. Duster za GSSS

 

April 2018.

Dačija i Gorska služba spasavanja Srbije nastavljaju višegodišnju saradnju. Tim povodom, na Beogradskom Sajmu automobila Milan Belin, direktor kompanije Renault Nissan Srbija svečano je uručio ključeve novog Dustera Marku Čaliji, načelniku GSSS. Ovom donacijom Gorska služba spasavanja postala je bogatija za još jedno terensko vozilo, a zahvaljujući partnerstvu koje je već preraslo u prijateljstvo sa društveno odgovornom kompanijom Renault Nissan Srbija, GSSS iz godine u godinu raspolaže sve brojnijom flotom specijalno opremljenih Dustera...
 

Saznajte više

DACIA BILTEN - MART 2018. Dacia svojim kupcima uvek daje više

Mart 2018.

Dacia svojim kupcima uvek daje više, pa tako je i ove godine za sve one koji se odluče za kupovinu bilo kog Dacia modela u toku sajamskog meseca, pripremila specijalnu ponudu koja obuhvata: 1 osnovni servis, 5 godina garancije, plaćanje u tri godišnje rate...
 

Saznajte više

DACIA BILTEN - FEBRUAR 2018. Najava novog uspeha

 

Februar 2018.

Povodom početka prodaje modela „daster“, za predstavnike medija kompanija „Reno - Nisan Srbija" organizovala je test na ruti od Beograda do Stare planine. Da je reč o modelu koji ima velike ambicije govore podaci. Naime, od početka prodaje u martu 2010, prodato je 1.1 milion primeraka prve generacije „dastera“....
 

Saznajte više

DACIA BILTEN - JANUAR 2018. Dacia DUSTER (2018) stigao u Srbiju - naši prvi utisci

Januar 2018.

Druga generacija modela Dacia Duster sigurno je jedan od najočekivanijih noviteta na srpskom tržištu. Duster stigao je u Srbiju, a ovo su naši prvi utisci... Dizajn je moderniji, aerodinamika značajno bolja, a spoljašnje dimenzije su ostale iste. Ista je platforma, ali su sve komponente karoserije i njena konstrukcija novi...
 

Saznajte više

DACIA BILTEN - DECEMBAR 2017. Ekstra ponuda za novu Dačiju samo do Nove godine

Decembar 2017.

U prodajnom salonu "Stojanov auto" samo do 31. decembra važi posebna ponuda za potencijalne kupce Dačijinih vozila. Svi koji se do kraja godine odluče za kupovinu novih vozila Dacia ostvaruju pravo na:...

Saznajte više

DACIA BILTEN - NOVEMBAR 2017. Duster stigao u evropske salone

Novembar 2017.

Prodaja nove generacije Dacia Dustera na zapadno-evropskom tržištu počela je od 7. novembra 2017. godine. Najnovija verzija markantnog SUV-a rumunskog proizvođača ima povoljnu cenu kao prethodnik, a s obzirom na bolju opremu i značajno unapređenje nastavlja tradiciju da nudi izuzetnu vrednost za uloženi novac. Dusterov neponovljivi DNK je prepoznatljiv, ali njegov spoljašnji dizajn potpuno je revidiran kako bi mu pružio još snažniji stav...
 

Saznajte više

DACIA BILTEN - OKTOBAR 2017. Zimske gume kao poklon

Oktobar 2017.

U susret zimskim mesecima, kada su svi vozači dužni da letnje gume zamene adekvatnim zimskim pneumaticima, Dacia je spremila posebnu pogodnost za svoje kupce. Svi koji se odluče za kupovinu bilo kog vozila iz Dacija game, nezavisno od vida finansiranja, tokom oktobra mogu da računaju na dodatne 4 zimske gume. Iz bogate Dacia ponude se izdvaja Sandero Ambiance sa benzinskim motorom 1.0 sa klima uređajem koji startuje po ceni već od 8.100 €. Što se Dacia finansiranja tiče, izdvaja se kredit u evrima sa kamatnom stopom od 3,99% i uključenim kasko osiguranjem za prvu godinu. Svi kupci koji se odluče za kupovinu vozilu uz pomoć Dacia finansiranja ostvaruju pravo na dodatni benefit u vidu 5 godina garancije...
 

Saznajte više

DACIA BILTEN - SEPTEMBAR 2017. Kompaktni SUV modeli su i dalje u centru pažnje

Septembar 2017.

 

Ni na jednom drugom međunarodnom salonu do sada, "Dačija" nije privukla tako mnogo pažnje kao što je to slučaj sada u Frankfurtu sa novom generacijom "dastera". Francusko-rumunska fabrika tvrdi da će i naslednik zadržati dobar odnos dobijenog i uloženog, a posetioci u Frankfurtu su mogli da se uvere da nova verzija ima nešto moderniji dizajn (iako vizuelno više liči na redizajn prethodnog nego na potpuno novi model), kvalitetnije materijale u unutrašnjosti, bolju opremu i zvučnu izolaciju. Prema najavama, novi "daster" neće biti mnogo skuplji od odlazeće generacije, a proizvođač očekuje bolje rezultate na Euro NCAP crash testu bezbednosti od prethodno dobijene tri zvezdice (makar uz bezbednosni paket opreme uz doplatu). Unutar automobila je povećan prostor za putnike, a ovo se postiglo između ostalog i pomeranjem vetrobrana za 100 milimetara unapred...

Saznajte više

DACIA BILTEN - POTPUNO NOVI DUSTER: Više Dustera nego ikada

12. septembar 2017.

Legendarni model Daciae je obnovljen, dobio je novi stil, novu opremu i savremeni entrijer. Istovremeno, Duster je prostraniji nego ikada a može se pohvaliti istim off-road sposobnostima a istovremeno ima zapanjujuće pristupačnu cenu. Dacia, osluškujući šta traže njeni potrošači je predstavila 2017. godine potpuno Duster na Sajmu automobila u Frankfurtu, u prisustvu 30-tak vernih pristalica ove marke automobila...
 

Saznajte više

DACIA BILTEN - STIŽE NOVI “PRAŠINAR”: DACIA PREDSTAVILA DUSTER

Avgust 2017.

 

Dacia je predstavila novi, atraktivniji Duster, koji će svoju zvaničnu premijeru imati za dve nedelje, na Salonu automobila u Frankfurtu. Rumunski brend Dacia predstavio je novu generaciju modela Duster, koja bi svoju zvaničnu premijeru trebala da ima na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu. Automobil koristi istu platformu kao i prethodni Duster, s tim da je kabina nešto povećana pomeranjem vetrobrana ka napred. Vizuelno, novi Duster je, uprkos zadržanim proporcijama, sada primetno atraktivniji, sa potpuno novom prednjom maskom, svetlosnim grupama i prednjim branikom u off-road stilu....

Saznajte više

DACIA BILTEN - SASVIM NOVI DACIA DUSTER

 

30. avgust 2017.

 

Sasvim novi Dacia Duster: Više Duster nego ikada pre !

 

Dacia je obnovila Duster, svoj prepoznatljiv SUV koji se diči savremenim, potpuno novim robusnim dizajnom. Sasvim novi Duster nije samo svestraniji nego ikada ranije, već je i privlačniji i sa više od milion prodatih primera do sada, predstavlja početak novog poglavlja u istoriji modela. #AllNewDuster #Dacia...
 

Saznajte više

DACIA KIOSK - APRIL 2017.

 

April 2017.

 

 

Dačija Duster za saobraćajnu policiju. U sredu, 29. marta, gradonačelnik Vladan Vasić je uručio ključeve novog auta načelniku Policijske uprave Pirot Slaviši Virijeviću. Novac je obezbeđen iz dela sredstava ostvarenih naplatom kazni za saobraćajne prekršaje. Gradonačelnik Vasić je najavio novih 7.000.000 dinara koji će biti utrošeni na poboljšanje uslova rada i tehničke opremljenosti saobraćajne policije PU Pirot. „S načelnikom smo se dogovorili da kupimo ono što je najpotrebnije Policijskoj upravi. Kupili smo auto "Dačija duster" vrednosti 1.500.000 dinara....

Saznajte više

DACIA KIOSK - MART 2017.

 

Mart 2017.

 

 

Na ovogodišnjem salonu automobila u Beogradu, Dacia je posetiocima predstavila restilizovanu gamu svojih modela, a najjeftiniji među njima koštaju ispod 8.000 evra...

Saznajte više

DACIA NA BEOGRADSKOM SAJMU AUTOMOBILA 2017. PREDSTAVLJA OSVEŽENU GAMU SVOJIH VOZILA

Mart 2017.

 

 

Dacia će na 53. Medjunarodnom Sajmu Automobila u Beogradu u Hali 1 predstaviti potpuno osveženu gamu svojih najupečatljivijih modela, medju kojima će glavna zvezda biti Logan MCV Stepway koji će ovom priliku doživeti svoju premijeru na našem tržištu.
Pored MCV-a, na štandu će se predstaviti i best-selleri Dacijine game...

Saznajte više

Dacia Logan MCV STEPWAY: NAJNOVIJI ČLAN PORODICE STEPWAY

Mart 2017.

 

Nakon Sandera, Dokkera i Lodgy-ja, Dačijinoj porodici Stepway pridružio se i Logan MCV.

Logan MCV Stepway sada je još savremeniji karavan velikodušnih proporcija i jedinstvenog robusnog izgleda...

Saznajte više

ŽENEVA 2017 - RENAULT, ALPINE I DACIA

 

Mart 2017.

 

Renault, Alpine i Dacia pripremaju novosti za 87. Međunarodni salon automobila u Ženevi.
Renault, Alpine i Dacia sa ponosom Vam predstavljaju svoj dvodnevni program za predstavnike medija, 7. i 8. marta na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi 2017...

Saznajte više

GSS SKI KROS 2017

 

Februar 2017.

 

Održana je tradicionalna "GSS SKI KROS 2017" trka.

U Subotu, 25. februara, na Kopaoniku, je odrržana tradicionalna noćna trka spasilaca Gorske službe spasavanja (GSS) Srbije "GSS SKI KROS 2017". Kao i svake godine, trka je održana na noćnoj stazi "Malo jezero", sa početkom u 17:00 sati.

Saznajte više
Nastavkom pretraživanja ove internet stranice slažete se da [Renault Nissan Srbija D.O.O.] i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i efikasnost internet stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaša interesovanja kao i interakciju na društvenim mrežama. | Upravljanje kolačićima|Saznajte više