DACIA ECO-G: BEZBEDAN MOTOR NA DVOSTRUKO GORIVO

Pouzdanost, bezbednost, poverenje, spokojnost i više od toga. Naši ECO-G motori na dvostruko gorivo su projektovani tako da zadovolje vaša očekivanja. Održavamo svoja obećanja da vaš život činimo lakšim – nikada obratno!

DACIA ECO-G: MOTOR KOJI JE 100% POUZDAN

Dacia ECO-G – direktna ugradnja u fabrici
Uživajte u direktnoj ugradnji u fabrici
Konvertujemo naša vozila u vozila na TNG direktno u fabrikama za sklapanje vozila. Naš cilj? Da vam omogućimo da lako poručite vozilo bez ikakvog odlaganja, sa jednim kontaktom za garanciju i održavanje vozila. Obavlja se brzo... obavlja se kako treba!
Dacia ECO-G – Dacia kvalitet
Uživajte u Dacia kvalitetu
Na sve smo mislili da bismo vam olakšali svakodnevni život! Od samog početka, naš motor na benzin je projektovan tako da može da koristi i TNG. Da bi zagarantovao vašu bezbednost, ovaj sistem obuhvata bespovratni ventil, uređaj za zaustavljanje punjenja na 80%, ventil za prekomerni protok, solenoidni ventil i bezbednosni ventil za pritisak. Pritiskom na prekidač možete da promenite vrstu goriva u svakom trenutku.

Koja je Dacia prednost? Naš rezervoar za TNG je šest puta otporniji od bilo kog drugog rezervoara za TNG na tržištu i to bez smanjenja vašeg prtljažnog prostora.
Dacia ECO-G – Dacia garancija
Opustite se, pokriveni ste Dacia garancijom
Važno nam je da budete bezbrižni! Verujemo u našu ECO-G TNG tehnologiju i želimo da i vi u nju verujete. Zbog toga vam nudimo garanciju na vozilo od 3 godine ili 100.000 pređenih km (šta god da nastupi ranije), kao i za sva druga vozila iz našeg asortimana.

DACIA ECO-G IMA PETLJU!

SPECIFIČNI ELEMENTI NAŠEG VOZILA NA TNG
 1. Otvori za punjenje
 2. Rezervoar za TNG
 3. Bezbednosni ventil za pritisak
 4. Vod za TNG gorivo
 5. Prekidač/merač za TNG
 6. Reduktor pritiska
 7. Snop ožičenja
 8. Ubrizgavanje TNG-a
 9. Ubrizgavanje benzina
 10. TNG ECU
 11. Benzinski ECU

JOŠ BOLJE PERFORMANSE SA DACIA ECO-G MOTOROM

10% DODATNE SNAGE
Uživajte u iskustvu vožnje bez kompromisa! Naš 1.0L ECO-G 100 turbo motor nudi obrtni momenat od 170 Nm u poređenju sa 160 Nm motora na benzin.

DODATNE PREDNOSTI DACIA ECO-G MOTORA

Dacia ECO-G – ekonomična tehnologija
Pristupačna tehnologija...
Dacia ECO-G: jednostavna tehnologija
jednostavna tehnologija