Dacia ECO-G: bezbedan motor na dvostruko gorivo

Pouzdanost, bezbednost, poverenje, spokojnost i više od toga. Naši ECO-G motori na dvostruko gorivo su projektovani tako da zadovolje vaša očekivanja. Održavamo svoja obećanja da vaš život činimo lakšim – nikada obratno!

Dacia ECO-G: motor koji je 100% pouzdan

Uživajte u direktnoj ugradnji u fabrici

Uživajte u direktnoj ugradnji u fabrici

Konvertujemo naša vozila u vozila na TNG direktno u fabrikama za sklapanje vozila. Naš cilj? Da vam omogućimo da lako poručite vozilo bez ikakvog odlaganja, sa jednim kontaktom za garanciju i održavanje vozila. Obavlja se brzo... obavlja se kako treba!

Uživajte u Dacia kvalitetu

Uživajte u Dacia kvalitetu

Na sve smo mislili da bismo vam olakšali svakodnevni život! Od samog početka, naš motor na benzin je projektovan tako da može da koristi i TNG. Da bi zagarantovao vašu bezbednost, ovaj sistem obuhvata bespovratni ventil, uređaj za zaustavljanje punjenja na 80%, ventil za prekomerni protok, solenoidni ventil i bezbednosni ventil za pritisak. Pritiskom na prekidač možete da promenite vrstu goriva u svakom trenutku. 

 

Koja je Dacia prednost? Naš rezervoar za TNG je šest puta otporniji od bilo kog drugog rezervoara za TNG na tržištu i to bez smanjenja vašeg prtljažnog prostora. 

Opustite se, pokriveni ste Dacia garancijom

Opustite se, pokriveni ste Dacia garancijom

Važno nam je da budete bezbrižni! Verujemo u našu ECO-G TNG tehnologiju i želimo da i vi u nju verujete. Zbog toga vam nudimo garanciju na vozilo od 3 godine ili 100.000 pređenih km (šta god da nastupi ranije), kao i za sva druga vozila iz našeg asortimana. 

Dacia ECO-G ima petlju!

 Dacia ECO-G – tehnički dijagram vozila na TNG

Specifični elementi našeg vozila na TNG

 1. Otvori za punjenje
 2. Rezervoar za TNG
 3. Bezbednosni ventil za pritisak
 4. Vod za TNG gorivo
 5. Prekidač/merač za TNG
 6. Reduktor pritiska
 7. Snop ožičenja
 8. Ubrizgavanje TNG-a
 9. Ubrizgavanje benzina
 10. TNG ECU
 11. Benzinski ECU

Još bolje performanse sa Dacia ECO-G motorom

10% dodatne snage

Uživajte u iskustvu vožnje bez kompromisa! Naš 1.0L ECO-G 100 turbo motor nudi obrtni momenat od 170 Nm u poređenju sa 160 Nm motora na benzin.

 Dacia ECO-G – efikasan motor na TNG

Dodatne prednosti Dacia ECO-G motora

 Dacia ECO-G – ekonomična tehnologija

Pristupačna tehnologija...

je ekonomična
 Dacia ECO-G – jednostavna tehnologija

Jednostavna tehnologija

Pametna ideja!

Spremni ste za taj korak? Otkrijte Dacia ECO-G motor

Dacia ECO-G - Gamme GPL
Nastavkom pretraživanja ove internet stranice slažete se da [Renault Nissan Srbija D.O.O.] i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i efikasnost internet stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaša interesovanja kao i interakciju na društvenim mrežama. | Upravljanje kolačićima|Saznajte više