Dacia ECO-G TNG: uštede koje omogućavaju motori na dvostruko gorivo – benzin i TNG

 Psst! Da li ste čuli novosti? Izbor Dacia ECO-G-a znači da uživate u konkurentnoj kupovnoj ceni i uštedama na dnevnom nivou. Dakle, šta čekate?

Dacia ECO-G: dobar izbor!

Ušteda na gorivu

Ušteda na gorivu

Cene TNG goriva su znatno niže! Troškovi goriva po kilometru mogu da se smanje i do 30% u odnosu na motor na benzin i do 8% u odnosu na motor na dizel. 

Konkurentna cena

Konkurentna cena

Da li vam se dopada neki određeni TNG model? Po istoj ceni kao i vozilo na benzin – mnogo nižoj od cene za vozilo na dizel – uživaćete u istoj tehnologiji bez kompromisa. Šta ima bolje od toga? 

Smanjeni troškovi korišćenja

Smanjeni troškovi korišćenja

Održavanje ECO-G motora sada košta isto kao i održavanje motora na benzin: 50% jeftinije od prethodnih generacija TNG motora. Uz uštede na gorivu, vaši troškovi korišćenja će sigurno biti daleko prihvatljiviji.

 

Kao što smo i rekli, to je odličan izbor!

Dacia ECO-G je takođe...

Dacia ECO-G: pouzdana tehnologija

Pouzdana tehnologija

Bez iznenađenja
Dacia ECO-G: jednostavna tehnologija

jednostavna tehnologija

Pametna ideja!

Spremni ste za taj korak? Otkrijte Dacia ECO-G

Dacia ECO-G - Gamme GPL
Nastavkom pretraživanja ove internet stranice slažete se da [Renault Nissan Srbija D.O.O.] i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i efikasnost internet stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaša interesovanja kao i interakciju na društvenim mrežama. | Upravljanje kolačićima|Saznajte više