POSEBNA PONUDA ZA KUPOVINU DACIA VOZILA

ODVEZITE NOVI DACIA LOGAN  1.0 SCe 65 već za 133 €/MESEC*.

Dacia sezonska ponuda

PONUDA NOVI DACIA LOGAN

PONUDA NOVI DACIA LOGAN

ODVEZITE NOVI LOGAN  1.0 SCE 65 VEĆ ZA 133 €/MESEC*

  • Komplet od 4 zimske gume
Želim ponudu

MEDIA DISPLAY

MEDIA DISPLAY

Vaše omiljene aplikacije su lako dostupne na velikom 8" ekranu osetljivom na dodir sa funkcijom prikazivanja ekrana pametnog mobilnog telefona. Napravite savršen izbor numera za putovanje i uživajte u njima putem 4 ugrađena zvučnika. 

Dizajn

Prostrana porodična limuzina

Potpuno novi Logan model otkriva potpuno restilizovani dizajn. Restilizovanu prednju stranu i robusnu siluetu naglašavaju nova LED svetla u obliku slova Y, po kojima je ovaj brend prepoznatljiv. Limuzina poseduje praktičnu opremu, modularni prtljažnik i jedan od najprostranijih enterijera u svojoj kategoriji, što znači da će cela porodica uživati u najboljem mogućem iskustvu putovanja.

  • Logan limuzina – prednja strana
  • Logan limuzina – spoljni profil
  • Logan limuzina – spoljašnjost sa zadnje strane
  • Enterijer – Logan
  • Enterijer – Logan

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više