Naše garancije

Naše garancije i produženja garancija dizajnirani su tako da pokriju neočekivane događaje.

Osiguranje proizvođača

Vaša trogodišnja Dacia garancija: Osiguranje proizvođača

Vaša Dacia poseduje garanciju za sve nedostatke u proizvodnji ili montaži.

Tokom ovog perioda, znate da će se Dacia mreža pobrinuti za sve eventualne probleme bez ikakve naknade.

Imaćete pravo na kvalitetne popravke sa originalnim delovima. U slučaju kvara, pozovite Dacia Asistanciju 24 časa dnevno 7 dana u nedelji na broj 0800 20 80 10.

Dacia - postprodajni servis - Garancija

Produžena garancija

Produženje garancije Bez brige

Alt Image C29

VOZILA DO 1 GODINE

Produžena garancija Dacia

Produžite garanciju proizvođača i obezbedite još više bezbrižnosti. Proverite, šta sve pokriva ugovor o produženoj garanciji.

- Potpuna pokrivenost u slučaju mehaničkog, električnog ili elektronskog kvara (rezervni delovi i troškovi rada).
- Ugovor o produženoj garanciji vam donosi i uslugu Dacia Pomoć, koja vam je na raspolaganju 24 sata na dan i 7 dana u nedelji. Sada možete da putujete sasvim bezbrižno u zemlji i širom Evrope.
- Zaštitite se od neočekivanih troškova. Odlučite se za finansiranje vašeg vozila Dacia i zaključite ugovor o produženoj garanciji.
- Ugovor o produženoj garanciji je prenosiv, zato njime možete da povećate vrednost svog vozila, ako želite kasnije da ga prodate.

Opšti uslovi

Idite još dalje...

Postprodajni servis - Asistencija

Naše usluge asistencije

Otkrijte naše usluge
Dacia Program 5+

Dacia Program 5+

Otkrijte naše usluge

Pravna obaveštenja

Ugovor o Produženoj garanciji proizvođača mora biti sklopljen pre kraja dvanaestog meseca nakon prvog datuma registracije navedenog u potvrdi o registraciji vozila. Usluge u skladu sa Ugovorom o Produženoj garanciji proizvođača pružaju se nakon isteka Produžene garancije proizvođača koju dodeljuje proizvođač, tj. na kraju 36. meseca od prvog datuma registracije koji je naveden u potvrdi o registraciji vozila.
Produžena garancija proizvođača Dacia može da se prenese ako se vozilo proda.

*Pogledajte opšte uslove u ugovoru koji su dostupni kod vašeg prodavca.
**Produžena garancija proizvođača Dacia prestaje kada se dostigne prva od dve ugovorne odredbe: period počinje od prvog datuma registracije vozila, a kilometraža počinje kada je brojač kilometara na nuli.

Nastavkom pretraživanja ove internet stranice slažete se da [Renault Nissan Srbija D.O.O.] i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i efikasnost internet stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaša interesovanja kao i interakciju na društvenim mrežama. | Upravljanje kolačićima|Saznajte više