Naše garancije

Osmišljene da vas pripreme za neočekivano.

VAŠA TROGODIŠNJA DACIA GARANCIJA

VAŠA TROGODIŠNJA DACIA GARANCIJA

Vaša Dacia poseduje garanciju za sve nedostatke u proizvodnji ili montaži.

 

Tokom ovog perioda, znate da će se Dacia mreža pobrinuti za sve eventualne probleme bez ikakve naknade.

 

Imaćete pravo na kvalitetne popravke sa originalnim delovima. U slučaju kvara, pozovite Dacia Asistanciju 24 časa dnevno 7 dana u nedelji na broj 0800 20 80 10.

Opšti uslovi produžene garancije

PRODUŽENA GARANCIJA BEZ BRIGE

PRODUŽENA GARANCIJA BEZ BRIGE

VOZILA DO 1 GODINE

 

Produžite garanciju proizvođača i obezbedite još više bezbrižnosti. Proverite, šta sve pokriva ugovor o produženoj garanciji.

 

  • Potpuna pokrivenost u slučaju mehaničkog, električnog ili elektronskog kvara (rezervni delovi i troškovi rada).
  • Ugovor o produženoj garanciji vam donosi i uslugu Dacia Pomoć, koja vam je na raspolaganju 24 sata na dan i 7 dana u nedelji. Sada možete da putujete sasvim bezbrižno u zemlji i širom Evrope.
  • Zaštitite se od neočekivanih troškova. Odlučite se za finansiranje vašeg vozila Dacia i zaključite ugovor o produženoj garanciji.
  • Ugovor o produženoj garanciji je prenosiv, zato njime možete da povećate vrednost svog vozila, ako želite kasnije da ga prodate.

 

Idite korak dalje

Pravna obaveštenja

Ugovor o Produženoj garanciji proizvođača mora biti sklopljen pre kraja dvanaestog meseca nakon prvog datuma registracije navedenog u potvrdi o registraciji vozila. Usluge u skladu sa Ugovorom o Produženoj garanciji proizvođača pružaju se nakon isteka Produžene garancije proizvođača koju dodeljuje proizvođač, tj. na kraju 36. meseca od prvog datuma registracije koji je naveden u potvrdi o registraciji vozila.
Produžena garancija proizvođača Dacia može da se prenese ako se vozilo proda.

*Pogledajte opšte uslove u ugovoru koji su dostupni kod vašeg prodavca.
**Produžena garancija proizvođača Dacia prestaje kada se dostigne prva od dve ugovorne odredbe: period počinje od prvog datuma registracije vozila, a kilometraža počinje kada je brojač kilometara na nuli.

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više