Jogger ECO-G

DACIA JOGGER ECO-G već za 17.390€* uz:
  • 5 godina garancije / 100.000 km
  • 0% kamate do 10.000 € do 36 meseci ili fiksna kamatna stopa 3,99% u € do 84 meseca

* Zbog uvođenja nove bezbednosne regulative (GSR2), neke verzije su dostupne po komuniciranim cenama dok traju zalihe, odnosno moguće ih je poručiti iz proizvodnje po ceni koja može odstupati od komunicirane.
ECO-G: ekonomičan i praktičan
Najbolje od oba sveta uz benzin i TNG

Dacia Jogger dostupan je sa ECO-G 100! Motor na dve vrste goriva kompanije Dacia omogućava vam da smanjite potrošnju goriva i svoj karbonski otisak. Punjenje gorivom nikada nije bilo tako lako, jer se konverzija vrši tokom proizvodnje!
Porodični automobil sa 7 sedišta brenda Dacia
Potreban vam je prostor za svakodnevnu kupovinu ili ste se uputili u velike avanture sa porodicom i prijateljima? Dostupan u verzijama sa 5 ili 7 sedišta i sa dijapazonom motora koji odgovaraju svakome, spremite se da vas njegov unutrašnji prostor i impresivna dodatna oprema obore s nogu.

pametan i ekonomičan

Prednosti modela Dacia Jogger sa ECO-G TNG motorom
Pouzdana tehnologija...
  • Autonomija preko 1.000 km
  • Smanjeni troškovi goriva
Prednosti modela Dacia Jogger sa ECO-G TNG motorom
Proverena tehnologija
  • Originalna adaptacija
Prednosti modela Dacia Jogger sa LPG motorom
Tehnologija koja se jednostavno koristi!
  • Lako punjenje rezevoara
  • Jednostavno korišćenje za vozača

Otkrijte njegovu opremu!


Slike na internet stranici www.dacia.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

Otkrijte ostale Dacia modele

Duster
Duster
Sandero Stepway
Sandero Stepway