Jogger ECO-G

DACIA JOGGER ECO-G već za 17.590€ uz:
  • 0,99% kamate do 7.000 € do 36 meseci ili fiksna kamatna stopa 3,99% u € do 60 meseci
ECO-G: ekonomičan i praktičan
Najbolje od oba sveta uz benzin i TNG

Dacia Jogger dostupan je sa ECO-G 100! Motor na dve vrste goriva kompanije Dacia omogućava vam da smanjite potrošnju goriva i svoj karbonski otisak. Punjenje gorivom nikada nije bilo tako lako, jer se konverzija vrši tokom proizvodnje!
Porodični automobil sa 7 sedišta brenda Dacia
Potreban vam je prostor za svakodnevnu kupovinu ili ste se uputili u velike avanture sa porodicom i prijateljima? Dostupan u verzijama sa 5 ili 7 sedišta i sa dijapazonom motora koji odgovaraju svakome, spremite se da vas njegov unutrašnji prostor i impresivna dodatna oprema obore s nogu.

pametan i ekonomičan

Prednosti modela Dacia Jogger sa ECO-G TNG motorom
Pouzdana tehnologija...
  • Autonomija preko 1.000 km
  • Smanjeni troškovi goriva
Prednosti modela Dacia Jogger sa ECO-G TNG motorom
Proverena tehnologija
  • Originalna adaptacija
Prednosti modela Dacia Jogger sa LPG motorom
Tehnologija koja se jednostavno koristi!
  • Lako punjenje rezevoara
  • Jednostavno korišćenje za vozača

Otkrijte njegovu opremu!


Slike na internet stranici www.dacia.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

Otkrijte ostale Dacia modele

Duster
Duster
Sandero Stepway
Sandero Stepway