MARKA DACIA

Dva miliona Dustera: iza kulisa priče o uspehu!

11.2.2022.
Dacia je priča u kojoj jedan uspeh vodi ka drugom. Nakon rođenja Logana 2004., druga buduća zvezda je došla na automobilski svet 2010.: Duster. Legendarni proizvod koji je SUV vozila učinio popularnim i pristupačnim, osvojio je mnoge puteve, od hladalig Sibira do Marokanske pustinje. Robusni terenac je dizajniran za porodice i spreman je za svaki izazov. Ove godine Dacia Duster slavi dva miliona prodatih primeraka u 60 zemalja. Inženjeri, dizajneri, a posebno kupci neće tako lako zaboraviti ovu deset godina dugu priču.

Opustite se i vratite se sa nama u 2010. godinu. Brendirana streetwear odeća i široke farmerke su in, a luksuzna moda je out – trendovi teže udobnosti i otkrispoljaju samih sebe. Vaš automobil iz snova je ležeran i opušten kao i vi. Jako želite SUV, ali ne neki stari! Iako tržište SUV-ova cveta, većina modela je ili preskupa i presofisticirana, ili prejedalistavna i preobična. A onda se pojavio Duster. Pristupačan, robustan i moderan, usklađen je s društvenim trendovima i upravo je to ono što ljudi traže. Brzo postaje kultni model i za Daciu i za celu industriju. Od 2010. model uživa veliki tržišni uspeh sa 2 miliona prodatih primeraka širom sveta. Uskočite i uživajte u vožnji!

Od Helsinkija do Ankare i nazad!

Putospoljaje ćemo započeti u Dusterovoj zemlji nastanka, Rumuniji, uz nekoliko ključnih podataka o fabrici Mioveni u Pitestiju. Zatim ćemo napustiti izložbeni salon i uputiti se u Italiju na fudbalsku utakmicu, a zatim ćemo se popeti na najviši vrh na Zemlji. Ako to bude malo, svratićemo i do Finske pre nego što krenemo na jug prema Turskoj. Dva miliona Dustera je stvarno puno!

Dacia i UTMB® World Series najavljuju saradnju

MARKA DACIA

Dacia i UTMB® World Series najavljuju saradnju
Novi vizualni identitet marke Dacia

MARKA DACIA

Novi vizuelni identitet marke Dacia