Sveži izgled za brend Dacia

Ponavljamo naše obećanje da ćemo obezbeđivati jednostavnost, izdržljivost i pristupačnost – novi logotip, boje i potpuno ažurirana ponuda.

Novi Dacia identitet

Youtube je deaktiviran. Prihvatite kolačiće koji omogućavaju pristup video sadržaju.Upravljanje

Dacia nastavlja da se razvija u skladu sa vremenom, uvek se prilagođavajući vašim potrebama. Nakon što smo ažurirali čitavu našu ponudu vozila, otvaramo novo poglavlje obnavljanjem identiteta našeg brenda, čineći ga prepoznatljivijim i modernijim. 

 

Prvobitno otkriven samo u našim komunikacijama, naš novi brend se sada može naći na svim našim automobilima, kao i na znakovima izvan naših prodajnih mesta. 

Saznajte više o brendu Dacia

Šta je novo?

Novi amblem – Dacia

Amblem Dacia Link

Amblem sadrži spojena slova D i C. On simbolizuje snažnu vezu i poverenje između kompanije Dacia i njenih kupaca (otuda naziv "Dacia Link").

 

Od sada ćete ga videti na svim našim modelima: na prednjem kraju, na vrhu poklopca motora, na interfejsu multimedija i više od toga.

Novi logotip – Dacia

Logotip

5 slova u minimalističkom dizajnu,što odražava duh brenda: izdržljiv i temeljan.

 

Pogledajte logo na svim spoljnim površinama i u unutrašnjosti naših automobila.

Nove boje – Dacia

Boje

Predstavljamo novu nijansu: sivozelena Lichen Kaki.

 

Ova nijansa kaki boje inspirisana je prirodom i postavlja ton za novu paletu boja usvojenu u celoj proizvodnoj liniji.

Novi nivoi asortimana – Dacia

Nivoi asortimana

Preimenovali smo nivoe našeg asortimana da bi naša linija vozila bila još jasnija.

 

Essential je najpristupačnija verzija. Expression je naš osnovni asortiman. Journey je najopremljeniji, a Extreme savršeno odgovara za pustolovine.

Znatiželjni ste u vezi sa krajnjim rezultatom?

Pogledajte novi dizajn naših modela.

Istražite naše automobile u uvećanoj stvarnosti

Izaberite model i nijansu opreme, a zatim pogledajte kako vaš automobilDacia obnovljenog brenda izgleda neposredno u vašoj garaži, usred vaše dnevne sobe ili na uglu vašeg stola! Koristite aplikaciju da biste sproveli obilazak automobila, istražite njegovu unutrašnjost, pogledajte ga izbliza i detaljno, pa čak i podelite fotografije sa prijateljima i porodicom.
 

Preuzmite aplikaciju Dacia AR

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više