Media Display i Media Nav sistemi

Pojednostavite svoj život! Oprema, funkcije, usluge, ažuriranja, kompatibilnost itd. Saznајte sve što treba da znate o vašem Media Display i Media Nav multimedijalnim sistemima. 

Ekran osetljiv na dodir - Dacia Media Display

Pojednostavite svoj svakodnevni život

Poboljšajte svoje uslove vožnje i olakšajte svakodnevno manevrisanje sa našom opremom dizajniranom da vam ponudi udobnije i funkcionalnije iskustvo u unutrašnjosti vašeg vozila. 

 

Otkrijte naše integrisane multimedijalne sisteme dizajnirane da olakšaju svakodnevnu vožnju. Uz to uživajte u ekranu od 8", raznobojnom interfejsu jednostavnom za upotrebu i bočnim tasterima za nesprekorno iskustvo vožnje.

 

Media Nav vam takođe nudi integrisani navigacioni sistem.

Ažurirajte vaše Media Nav mape

Mise à jour cartographie - Media Nav

Klikom na dugme, bićete preusmereni na sajt partnera Naviextra.

Otkrijte opremu i najnovije funkcije Media Display sistema.

Kontrola nad vašim vozilom

Kontrola vozila - Dacia Media Display

Iskoristite najnovije tehnologije upravljanja vozilom na ekranu vaše instrument-table: zadnji senzori za parking i kamere za parkiranje unazad, sistemi za pomoć vozaču i zaključavanje vozila. 

 

Vozite uz optimalnu udobnost!

Android Auto™ za Media Display

Android Auto™ Dacia Media Display

Pronađite najbolje aplikacije za vožnju na pametnom telefonu, opremljenom operativnim sistemom Android 5 ili novijom verzijom, posebno odabranim da poboljšaju vaše iskustvo vožnje sa Media Display ekrana. Diktirajte poruke, brzo pristupite svojoj omiljenoj muzici i iskoristite jednostavnu i detaljnu navigaciju pomoću Google Maps.

 

Ne zaboravite da aktivirate mobilne podatke svog telefona i da se povežete putem USB kabla koji je odobrio proizvođač.

 

 

Saznajte više

Apple CarPlay™ za Media Display

Apple CarPlay™ Dacia Media Display

Na vašem Media Display ekranu, pronađite najbolje iPhone aplikacije za vožnju (počev od iPhone 5 i iOS 7.1) koje je odobrio Apple za režim vožnje. 

 

Pomoću visokokvalitetnog kabla povežite vaš iPhone na prednji USB priključak kako biste uživali u muzici bez napora. Možete s lakoćom čitati i diktirati poruke, obavljati pozive ili pokrenuti plan puta.


Ne zaboravite da omogućite mobilni prenos podataka kako biste iskoristili Apple CarPlay™ u vozilu.

Saznajte više
Uživajte u još više karakteristika sa vašim Media Nav sistemom

Ažuriranja mapa

Ažuriranja mapa

Putujte spokojno i uživajte u kvalitetu HERE mapiranja. Budite uvek u toku sa 2 nove verzije mape koje su dostupne svake godine. 

Saznajte više

Mape Zapadne Evrope

Mape Zapadne Evrope - Media Nav

Mape su dostupne da bi vas vodile kroz Zapadnu Evropu i još dalje!

Odgovori na sva vaša pitanja

Odgovori na sva vaša pitanja

*Klikom na dugme, bićete preusmereni na sajt partnera Naviextra.

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više