MEDIA DISPLAY I MEDIA NAV SISTEMI

Pojednostavite svoj život! Oprema, funkcije, usluge, ažuriranja, kompatibilnost itd. Saznајte sve što treba da znate o vašem Media Display i Media Nav multimedijalnim sistemima.
POJEDNOSTAVITE SVOJ SVAKODNEVNI ŽIVOT
Poboljšajte svoje uslove vožnje i olakšajte svakodnevno manevrisanje sa našom opremom dizajniranom da vam ponudi udobnije i funkcionalnije iskustvo u unutrašnjosti vašeg vozila.

Otkrijte naše integrisane multimedijalne sisteme dizajnirane da olakšaju svakodnevnu vožnju. Uz to uživajte u ekranu od 8", raznobojnom interfejsu jednostavnom za upotrebu i bočnim tasterima za nesprekorno iskustvo vožnje.

Media Nav vam takođe nudi integrisani navigacioni sistem.

AŽURIRAJTE VAŠE MEDIA NAV MAPE


MEDIA DISPLAY
Otkrijte opremu i najnovije funkcije Media Display sistema.
Kontrola vozila - Dacia Media Display
Kontrola nad vašim vozilom
Iskoristite najnovije tehnologije upravljanja vozilom na ekranu vaše instrument-table: zadnji senzori za parking i kamere za parkiranje unazad, sistemi za pomoć vozaču i zaključavanje vozila.

Vozite uz optimalnu udobnost!
Android Auto™ Dacia Media Display
Android Auto™ za Media Display
Pronađite najbolje aplikacije za vožnju na pametnom telefonu, opremljenom operativnim sistemom Android 5 ili novijom verzijom, posebno odabranim da poboljšaju vaše iskustvo vožnje sa Media Display ekrana. Diktirajte poruke, brzo pristupite svojoj omiljenoj muzici i iskoristite jednostavnu i detaljnu navigaciju pomoću Google Maps.

Ne zaboravite da aktivirate mobilne podatke svog telefona i da se povežete putem USB kabla koji je odobrio proizvođač.

Apple CarPlay™ Dacia Media Display
Apple CarPlay™ za Media Display
Na vašem Media Display ekranu, pronađite najbolje iPhone aplikacije za vožnju (počev od iPhone 5 i iOS 7.1) koje je odobrio Apple za režim vožnje.

Pomoću visokokvalitetnog kabla povežite vaš iPhone na prednji USB priključak kako biste uživali u muzici bez napora. Možete s lakoćom čitati i diktirati poruke, obavljati pozive ili pokrenuti plan puta.

Ne zaboravite da omogućite mobilni prenos podataka kako biste iskoristili Apple CarPlay™ u vozilu.

MEDIA NAV
Uživajte u još više karakteristika sa vašim Media Nav sistemom
Ažuriranja mapa
Ažuriranja mapa
Putujte spokojno i uživajte u kvalitetu HERE mapiranja. Budite uvek u toku sa 2 nove verzije mape koje su dostupne svake godine.
Mape Zapadne Evrope - Media Nav
Mape Zapadne Evrope
Mape su dostupne da bi vas vodile kroz Zapadnu Evropu i još dalje!

*Klikom na dugme, bićete preusmereni na sajt partnera Naviextra.