MULTIMEDIJALNI SISTEM MEDIA
CONTROL

Preuzmite kontrolu sa vašeg multimedijalnog sistema Media Control multimedia! Oprema, funkcije, usluge, ažuriranja, kompatibilnost i još mnogo toga.Saznајte sve što treba da znate o vašem multimedijalnom sistemu Media Control.
APLIKACIJA DACIA MEDIA CONTROL
Dacia Media Control, dostupna na Android i na iOS platformi, veoma je praktična, pametna aplikacija koja je osmišljena tako da se savršeno integriše u vaše vozilo opremljeno multimedijalnim sistemom DaciaMedia Control.
OPREMA
multimedijalni radio Dacia Media Control
Multimedijalni radio Media Control
Multimedijalni radio sistem Media Control drži sve informacije koje su vam potrebne u vašem vidnom polju, za bezbednije i udobnije iskustvo vožnje. Sve vaše radio i multimedijalne funkcije su dostupne ditektno na vašoj instrument-tabli. Ove lako pristupačne funkcije mogu se konfigurisati pomoću upravljača i satelitskih kontrola.
Dacia Media Control - Android
Aplikacija na Android platformi Dacia Media Control
Dacia Media Control, dostupna na Android platformi, veoma je praktična, pametna aplikacija koja je osmišljena tako da se savršeno integriše u vaše vozilo opremljeno multimedijalnim sistemom DaciaMedia Control.
Njegov interfejs sa 5 tastera - za Telefon, Radio, Multimedije, Vozilo i Navigaciju - osmišljen je da revolucioniše način na koji koristite pametni telefon/tabletsa svojim Dacia vozilom!

On vam omogućava ergonomski i intuitivan pristup svim funkcijama vašeg telefona i vašeg vozila!
Dacia Media Control - Android
Aplikacija na iOS platformi Dacia Media Control
Dacia Media Control, dostupna na iOS platformi, veoma je praktična, pametna aplikacija koja je osmišljena tako da se savršeno integriše u vaše vozilo opremljeno multimedijalnim sistemom DaciaMedia Control. Njegov interfejs sa 5 tastera - za Telefon, Radio, Multimedije, Vozilo i Navigaciju - osmišljen je da revolucioniše način na koji koristite pametni telefon/tablet sa svojim Dacia vozilom!

On vam omogućava ergonomski i intuitivan pristup svim funkcijama vašeg telefona i vašeg vozila!
KARAKTERISTIKE
Dacia Media Control - Waze
WAZE
Prilagodite vaš interfejs! Vreme dolaska, broj kilometara do odredišta, pravci... Pronađite sve osnovne informacije u aplikaciji WAZE i u vidžetu Dacia Media Control!
Dacia Media Control - Parking mesto
Lako pronađite gde ste parkirali svoj Dacia
Nemojte više gubiti vreme na traženje vašeg automobila po parkingu! Aplikacija Dacia Media Control će se postarati za to.
Višestruki multimedijalni izvori - Dacia Media Control
Višestruki multimedijalni izvori na aplikaciji Media Control
Slušajte muziku sa vašeg pametnog telefona, USB uređaja ili direktno kontrolišite radio, sve to putem jednog ekrana!
Bezbednost - Dacia Media Control
Upućujte i primajte pozive dok vozite uz potpunu bezbednost!
Upućujte i primajte pozive u toku vožnje koristeći intuitivni interfejs.
Instrument-tabla - Dacia Media Control
Pogledajte produženu instrument-tablu
Trenutna potrošnja goriva, sekundarni displej sa brojačem obrtaja, zajedno sa prikazom potrošnje goriva... Uživajte u istinskom produžetku instrument-table. 
Kalendar - Dacia Media Control
Vaš kalendar u Dacia Media Control
Događaji navedeni u vašem kalendaru biće dostupni putem Dacia Media Control. Čak možete zatražiti trasu do odredišta vašeg sledećeg sastanka.
OSTALO
Asistencija - Dacia Media Control
Dacia Asistencija na jedan klik
Ako dođe do kvara, Dacia Media Control će vas povezati sa Dacia Pomoći na samo jedan klik. 
Eko-vožnja sa Dacia Media Control
Pređite na eko-vožnju i prikažite sve svoje trase!
Postavite sebi izazov u vidu ECO2 vožnje koristeći vidžet za stil vožnje i podelite vaš rezultat sa prijateljima na Facebook-u, Twitter-u ili putem e-pošte.
Upozorenje - Dacia Media Control
Upozorenje na zaboravljeni telefon
Nikada više nećete zaboraviti telefon u svom vozilu. Dobijate upozorenje na ekranu Dacia Media Control praćeno zvučnim upozorenjem.

ODGOVORI NA SVA VAŠA PITANJA