Multimedijalni sistem Media Control

Preuzmite kontrolu sa vašeg multimedijalnog sistema Media Control multimedia!

Oprema, funkcije, usluge, ažuriranja, kompatibilnost i još mnogo toga. Saznајte sve što treba da znate o vašem multimedijalnom sistemu Media Control.

  • Media Control

Aplikacija Dacia Media Control

Dacia Media Control, dostupna na Android i na iOS platformi, veoma je praktična, pametna aplikacija koja je osmišljena tako da se savršeno integriše u vaše vozilo opremljeno multimedijalnim sistemom DaciaMedia Control.

Multimedijalni radio Media Control

multimedijalni radio Dacia Media Control

Multimedijalni radio sistem Media Control drži sve informacije koje su vam potrebne u vašem vidnom polju, za bezbednije i udobnije iskustvo vožnje.

Sve vaše radio i multimedijalne funkcije su dostupne ditektno na vašoj instrument-tabli. Ove lako pristupačne funkcije mogu se konfigurisati pomoću upravljača i satelitskih kontrola.

Aplikacija na Android platformi Dacia Media Control

Dacia Media Control - Android

Dacia Media Control, dostupna na Android platformi, veoma je praktična, pametna aplikacija koja je osmišljena tako da se savršeno integriše u vaše vozilo opremljeno multimedijalnim sistemom DaciaMedia Control.

Njegov interfejs sa 5 tastera - za Telefon, Radio, Multimedije, Vozilo i Navigaciju - osmišljen je da revolucioniše način na koji koristite pametni telefon/tabletsa svojim Dacia vozilom!

 

On vam omogućava ergonomski i intuitivan pristup svim funkcijama vašeg telefona i vašeg vozila!

 

 

Preuzmite aplikaciju na svom Android pametnom telefonu

Aplikacija na iOS platformi Dacia Media Control

Dacia Media Control - iOS

Dacia Media Control, dostupna na iOS platformi, veoma je praktična, pametna aplikacija koja je osmišljena tako da se savršeno integriše u vaše vozilo opremljeno multimedijalnim sistemom DaciaMedia Control.

Njegov interfejs sa 5 tastera - za Telefon, Radio, Multimedije, Vozilo i Navigaciju - osmišljen je da revolucioniše način na koji koristite pametni telefon/tablet sa svojim Dacia vozilom!

 

On vam omogućava ergonomski i intuitivan pristup svim funkcijama vašeg telefona i vašeg vozila!

 

Preuzmite aplikaciju na svom iPhone-u

WAZE

Dacia Media Control - Waze

Prilagodite vaš interfejs! Vreme dolaska, broj kilometara do odredišta, pravci... Pronađite sve osnovne informacije u aplikaciji WAZE i u vidžetu Dacia Media Control!

Lako pronađite gde ste parkirali svoj Dacia

Dacia Media Control - Parking mesto

Nemojte više gubiti vreme na traženje vašeg automobila po parkingu! Aplikacija Dacia Media Control će se postarati za to.

Višestruki multimedijalni izvori na aplikaciji Media Control

Višestruki multimedijalni izvori - Dacia Media Control

Slušajte muziku sa vašeg pametnog telefona, USB uređaja ili direktno kontrolišite radio, sve to putem jednog ekrana!

Upućujte i primajte pozive dok vozite uz potpunu bezbednost!

Bezbednost - Dacia Media Control

Upućujte i primajte pozive u toku vožnje koristeći intuitivni interfejs.

Pogledajte produženu instrument-tablu

Instrument-tabla - Dacia Media Control

Trenutna potrošnja goriva, sekundarni displej sa brojačem obrtaja, zajedno sa prikazom potrošnje goriva... Uživajte u istinskom produžetku instrument-table. 

Vaš kalendar u Dacia Media Control

Kalendar - Dacia Media Control

Događaji navedeni u vašem kalendaru biće dostupni putem Dacia Media Control. Čak možete zatražiti trasu do odredišta vašeg sledećeg sastanka.

Dacia Asistencija na jedan klik

Asistencija - Dacia Media Control

Ako dođe do kvara, Dacia Media Control će vas povezati sa Dacia Pomoći na samo jedan klik. 

Pređite na eko-vožnju i prikažite sve svoje trase!

Eko-vožnja sa Dacia Media Control

Postavite sebi izazov u vidu ECO2 vožnje koristeći vidžet za stil vožnje i podelite vaš rezultat sa prijateljima na Facebook-u, Twitter-u ili putem e-pošte.

Upozorenje na zaboravljeni telefon

Upozorenje - Dacia Media Control

Nikada više nećete zaboraviti telefon u svom vozilu. Dobijate upozorenje na ekranu Dacia Media Control praćeno zvučnim upozorenjem.

Odgovori na sva vaša pitanja

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više