Plavi Dacia Sandero in naranžasti Sandero Stepway na avtocesti
Vozila na zalihiPogledajte odmah dostupnu zalihu naših vozila prepoznatljivog kvaliteta, s odličnom ponudom po povoljnim Dacia cenama.

Otkrijte ih

Novi Duster
Od 14.990 €
Sandero Stepway
Od 14.410 €
LOGAN
Od 13.810 €
Novi Jogger
Od 15.290 €

Želite li da saznate više o marki Dacia, novim vozilima ili tehnologijama?

Pratite naše aktuelne novosti.

AKTUELNA PONUDA NOVIH DACIA VOZILA

Naše usluge

Fotografije su simbolične i informativne su prirode. Zadržavamo pravo na greške. Renault Nissan Srbija, uvoznik za brend DACIA u Srbiji, pokrenuo je sajt „www.dacia.rs“ za obaveštavanje korisnika. Vaše korišćenje ovog internet sajta podleže poštovanju opštih odredbi i uslova pristupa i korišćenja koji su detaljno opisani u nastavku ("Pravna obaveštenja"), kao i svim važećim zakonima. Pristupom sajtu, pretraživanjem i korišćenjem sajta bezuslovno prihvatate uslove i odredbe koji zamenjuju bilo koji drugi sporazum koji biste inače mogli imati sa kompanijom RENAULT, njenim podružnicama ili članicama DACIA mreže.

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više