Logan limuzina

Dacia Logan

Od 13.590 €

Dizajn

Prostrana porodična limuzina

Logan model otkriva potpuno restilizovani dizajn. Restilizovanu prednju stranu i robusnu siluetu naglašavaju nova LED svetla u obliku slova Y, po kojima je ovaj brend prepoznatljiv. Limuzina poseduje praktičnu opremu, modularni prtljažnik i jedan od najprostranijih enterijera u svojoj kategoriji, što znači da će cela porodica uživati u najboljem mogućem iskustvu putovanja.

  • Logan limuzina – prednja strana
  • Logan limuzina – spoljni profil
  • Logan limuzina – spoljašnjost sa zadnje strane
  • Enterijer – Logan
  • Enterijer – Logan

Unutrašnjost automobila

Jednostavno iskustvo u unutrašnjosti automobila

Logan ergonomska instrument-tabla

Ergonomska instrument-tabla

Pojednostavljena vožnja! U modelu Logan, sve osnovne kontrole su postavljene na isto mesto, radi još veće efikasnosti.

Logan podesiv upravljač

Podesiv upravljač po visini i udaljenosti

Pozdravite se sa bolovima u mišićima i leđima! Nova, jedinstvena funkcija omogućava vam da podesite upravljač po visini i dubini brzo i lako kako biste ga doveli u optimalan položaj za vožnju.

Logan automatska klimatizacija

Automatska klimatizacija

Bez obzira na spoljnu temperaturu, temperatura u modelu Logan uvek je prijatna.

Logan prostor za putnike

100% udoban prostor za putnike

Ponudite svojim putnicima najbolje moguće iskustvo putovanja! Sa svojim sedištima koja su restilizovana radi još veće udobnosti i sa stočićima sa držačima za čašu za zadnju klupu, Logan osmišljen je tako da zadovolji potrebe čitave porodice.

Logan prtljažnik

Prostrani prtljažnik

Idemo na odmor! Prostrani prtljažnik sa jednostavnim otvaranjem čini utovar i istovar prtljaga iz vašeg modela Logan lakim kao pero.

Logan preklapanje sedišta zadnje klupe

Preklapanje sedišta zadnje klupe

Potrebno vam je više prostora? Preklopite sedišta zadnje klupe i uživajte u još više utovarnog prostora za vaše svakodnevne potrebe.

Logan kartica za slobodne ruke

Kartica za slobodne ruke

Nemate vremena za gubljenje? Sa karticom za slobodne ruke, otključajte i pokrenite vaš model Logan jednim klikom na dugme.

Logan električni servo-upravljač

Električni servo-upravljač

Uz lakše manevrisanje uživajte u iskustvu bezbednije i udobnije vožnje zahvaljujući električnom servo-upravljaču.

Logan LED prednja svetla

LED prednja svetla

LED prednja svetla modela Logan automatski se uključuju i pružaju poboljšanu vidljivost, i danju i noću. Za još veći spokoj iza upravljača, tu su brisači vetrobranskog stakla koji se aktiviraju automatski. 

Multimedija

Moderna tehnologija

Logan multimedijalni sistem za prikaz medija

Media Control i aplikacija Dacia Media Control

Sa novim Media Control sistemom sa radiom, Bluetooth® telefonskom vezom i integrisanim prikazom na ekranu za vozača od 3,5”, možete da kontrolišete audio sistem preko upravljača. Za još praktičnije iskustvo u vozilu, Dacia aplikacija Media Control olakšava pristup omiljenom sistemu za navigaciju na vašem telefonu i prikazuje interfejs za radio na ekranu. 2 zvučnika su ugrađena u prednja vrata. 

Dacia Logan kontrola medija

Media Display*

Vaše omiljene aplikacije su lako dostupne na velikom 8" ekranu osetljivom na dodir sa funkcijom prikazivanja ekrana pametnog mobilnog telefona. Napravite savršen izbor numera za putovanje i uživajte u njima putem 4 ugrađena zvučnika. 

Media Nav Logan multimedijalni sistem

Media Nav*

Zadržite pogled na putu i pronađite sve informacije koje su vam potrebne na velikom 8" ekranu osetljivom na dodir sa bežičnim prikazivanjem ekrana pametnog mobilnog telefona. Telefon, radio, GPS navigacija, multimedija itd. Lako povežite svoj pametni telefon koristeći Bluetooth® vezu ili priključak i USB utičnice. Kvalitet zvuka 6 ugrađenih zvučnika će vas zasigurno zadiviti.

* Kompatibilno sa aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™. 

Sistemi za pomoć vozaču i bezbednost

Sve je tu za vas!

DIMENZIJE

Limuzina savršenih dimenzija

Logan dimenzije prednjeg dela
Logan bočne dimenzije
Logan dimenzije zadnjeg dela

Verzije

Odaberite svoj Logan model

Expression

Expression

  • Pogon na plin
  • Benzin
Od 13.590 €

Dacia Logan u detaljnom prikazu

Slike na internet stranici www.dacia.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.

Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

  

Želite novo Dacia vozilo?

Na klik potražite najbližeg ovlašćenog koncesionara!

ili
miniDealocMap

Otkrijte ostale Dacia modele

Novi Duster
Novi Duster
Od 15.190 €
Sandero Stepway
Sandero Stepway
Od 14.190 €

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više