LOGAN EXPRESSION

EFIKASNI MOTOR
Kontrolišite svoju potrošnju i smanjite svoj budžet za održavanje uz naše motore koji su osmišljeni tako da se uklope u vaš svakodnevni život.
Sa svojim benzinskim motorima opremljenim filterom čestica koji zadovoljavaju nove, aktuelne standarde Euro 6, Logan kombinuje udobnost vožnje sa većom zaštitom životne sredine.
TCe 90 i TCe 90 CVT
Veoma svestan i udoban u vožnji

Dostupan sa ručnim menjačem ili našim CVT automatskim menjačem sa 2 papučice nove generacije, ova najnovija generacija 3-cilindarskog turbo motora od 90 KS ekološki je prihvatljivija i nudi neverovatnu responzivnost i vozne karakteristike. Sa svojim zupčastim remenom, omogućava vam da uštedite još više i smanjite svakodnevni budžet za održavanje. Pametan izbor!
ECO-G 100
ECO-G: uštede

Logan sada je dostupan sa Dacia motorom na benzin i sa TNG dvogorivnim motorom: ECO-G. Integrisan prilikom sklapanja vozila, bezbedan i efikasan ECO-G motor nudi čistiju, ekološki prihvatljiviju alternativu. Uz ovo rešenje možete smanjiti troškove za gorivo, a ujedno i svoju emisiju CO2. I to nije sve! Jednostavan za korišćenje, sadrži dva rezervoara za gorivo – jedan za benzin i jedan za TNG – što znatno produžava dužinu vožnje vašeg modela Logan. Sa svojim turbo režimom i 100 konjskih snaga, ECO-G motor kombinuje uštedu sa zadovoljstvom.

Otkrijte ostale Dacia modele

Duster
Duster
Sandero Stepway
Sandero Stepway