Duster dodatna oprema

Sve što vam je potrebno da personalizujete svoj Duster
Upustite se u avanturu
InNature ekskluzivna dodatna oprema dizajnirana za vas!
Paket za spavanje
Paket za spavanje
Paket za spavanje iz Dacia InNature ponude dodatne opreme je 3 u 1 kutija sa preklopivim dušekom. Lak za instaliranje i uklanjanje, nudi vam se i stočić za obroke u okrilju prtljažnika. Pored toga, za manje od 2 minuta možete postaviti krevet sa bazom dužine 190 cm i širine do 130 cm pri vratima prtljažnika.
Zatamnjujuće roletne
Zatamnjujuće roletne
Spavajte mirno u svom vozilu Duster, uz potpunu privatnost i zaštitu od spoljašnjeg svetla. Kao dodatna podrška paketu za spavanje, ovaj set zatamnjujućih roletni stvara gotovo potpuni mrak u vozilu. 
Krovni nosač
Krovni nosač
Prevozite krupne predmete pomoću ovog krovnog nosača iz Dacia InNature ponude dodatne opreme. Sa kapacitetom do 65 kg, može se koristiti uz modularne krovne nosače ili uz poprečne krovne nosače koji su takođe dostupni kao dodatna oprema.

Vaš svakodnevni Duster
Odabrana oprema za vas i vašu porodicu.
Duster - Shark antena
Shark antena
Unesite dašak elegancije pomoću antene Shark u obliku peraja, koja se savršeno uklapa sa linijama vašeg vozila i kompatibilna je sa DAB (Digital Audio Broadcasting) sistemom emitovanja.
Pored nje lako možete instalirati krovne dodatke za transport, kao što je nosač za bicikle ili krovni kofer.
Duster - Nosač za bicikle na kuki za vuču
Nosač za bicikle na kuki za vuču
Možete transportovati bicikle za sve članove porodice na ovom nosaču koji podržava do 3 bicikla i 60 kg, lako, bezbedno i bez podešavanja.

Youclip dodatna oprema
Novi “Dacia stil” pametnih dodataka.