SLOMLJENO STAKLO: POPRAVKA ILI ZAMENA?

U slučaju udara ili pukotine na vašem vetrobranskom staklu, Dacia postprodajni servis vam nudi prava rešenja za vašu bezbednost i udobnost vožnje.
VETROBRANSKO STAKLO

Posvetite posebnu pažnju vetrobranskom staklu svog vozila! Njegovo besprekorno stanje je od ključne važnosti za vašu sigurnost i udobnost u vožnji. Dacia vam nudi prilagođena rešenja za slučaj sudara
Kako biste izbegli veće neprijatnosti, manja oštećenja na staklu popravite što pre, a u slučaju većih naprslina staklo što pre zamenite.
Treba znati i da u slučaju oštećenja zadnje staklo i bočna stakla treba odmah zameniti.
Dacia vam nudi zamenu originalnim Dacia rezervnim delovima i dva rešenja, u zavisnosti od vaših potreba:
  • Za oštećenja ili pukotine promera manjeg od 4 cm, koji su od ivice udaljeni više od 4 cm i ne ometaju vozačevo vidno polje, Dacia vam nudi popravku u trajanju od jednog sata.
  • U ostalim slučajevima Dacia vam nudi zamenu vetrobranskog stakla u jednom od naših servisa.
SAVET
Ne polivajte vetrobransko staklo vrućom vodom kad je napolju vrlo hladno! Najbolje rešenje za otapanje leda je dovođenje toplog vazduha ventilacionim sistemom. Da ne dođe do zamrzavanja vetrobransko staklo pokrijte preko noći, čime ćete ujutro uštedeti dragocene minute.
Popravka ili zamena vetrobranskog stakla? Primenjuje se pravilo veličine oštećenja, odnosno da li je oštećenje veće od 4cm.
Međutim, u nekim slučajevima staklo ipak treba zameniti i onda kad veličina oštećenja ne zahteva promenu (npr. oštećenje u vozačevu vidnom polju).
Proverite svoj ugovor o osiguranju, popravka stakla često je obuhvaćena.

Postprodajni servis - Dacia održavanje
Moje Dacia održavanje
Dacia postprodajni servis - usluge održavanja
Garancija, asistencija i osiguranje