POPRAVKA I ODRŽAVANJE DACIA KAROSERIJE

Nema razloga da karoserija na vašem Dacia vozilu ne izgleda sjajno!
Narandžasti Sandero Stepway - svetla
SVETLA
Svetla u dobrom stanju osiguravaju da noću ili u lošim vremenskim uslovima vidite put i da vas drugi lako primećuju.

Kako biste sprečili opasne situacije i osigurali dobru vidljivost i sigurnu vožnju, preporučujemo vam da se pobrinete za redovnu kontrolu svetala, posebno u slučaju smanjenja njihove efikasnosti.

Neispravna svetla opasnost su za vas i vaš novčanik! Naime, u slučaju policijske kontrole možete platiti kaznu za prekršaj.

Pripazite na prve znakove slabijeg rada!

Jedno od svetala se više ne pali ili slabije svetli, oštećenja (razbijeno svetlo, napuknuće, ogrebotina...) ili je požutelo zbog neredovnog održavanja... Naši stručnjaci rado će vas posavetovati.

SAVET
Da vas ne bi zaslepljivala svetla drugih vozila, unutrašnji retrovizor postavite u „noćni” položaj.
Narandžasti Sandero Stepway - branici
BRANICI
U slučaju sudara oni upiju najveću silu udarca. Posvetite im posebnu pažnju.

Poverite održavanje branika svog Dacia vozila! S originalnim Dacia rezervnim delovima vaše vozilo će nakon popravke biti sigurno kao i novo.

Neoštećeni branici u slučaju prodaje vozila pomoći će vam da dobijete veću cenu.

Pripazite na pukotine i ogrebotine koje se mogu pojaviti na branicima.

Ako primetite oštećenje, zamolite naše stručnjake za savet u ovlašćenom Dacia servisu.

SAVET
Pažljivim parkiranjem i izborom parkirnog mesta smanjićete opasnost od sudara. U slučaju sudara, u 80 % slučajeva branik je među oštećenim delovima. Oštećen branik vam ne nudi nikakvu zaštitu, zato će vam u ovlašćenom Dacia servisu prema potrebi popraviti ili zameniti branik.

Narandžasti Sandero Stepway - spoljašnji retrovizori
SPOLJAŠNJI RETROVIZORI
Spoljašnji retrovizori su od ključne važnosti u vožnji i pri parkiranju. Redovno ih pregledajte i održavajte!

Oštećenja na spoljašnjim retrovizorima popravite što pre kako biste izbegli vožnju s ograničenim pregledom. Ako su oštećenja prevelika, ne odlažite zamenu oštećenog dela. Retrovizore ne treba uvek menjati cele, ponekad je dovoljno samo zameniti staklo ukoliko je to moguće.

I najmanje oštećenje na spoljašnjem retrovizoru ugrožava sigurnost svih učesnika u saobraćaju! Što pre posetite naš servis da ga provere naši stručnjaci.

Pripazite na prve znakove upozorenja:

Pukotina na staklu spoljašnjeg retrovizora, oštećeno kućište, slabiji rad jednog od električnih spoljašnjih retrovizora...

Savetujte se s našim stručnjacima u ovlašćenom Dacia servisu.

SAVET
Preklapanjem spoljašnjih retrovizora na parkiranom vozilu osetno ćete smanjiti mogućnost da ih u prolasku razbije drugo vozilo.
ZAŠTITA KAROSERIJE
ZAŠTITA KAROSERIJE
Vozite bezbrižno s Dacijom! Kako biste zaštitili spoljašnjost i unutrašnjost vašeg vozila osmislili smo paket za zaštitu vozila.

Dacia zaštita traje deset puta duže od ostalih rešenja na bazi voska ili otapala. Prljavština se ne prima za vozilo! Naša jedinstvena formula štiti vaše vozilo nanosom otpornog zaštitnog sloja na lak karoserije. Unutrašnjost vozila zaštićena je vodootpornim premazom kako bi kapljice skliznule s podloge, što štiti od vlage i prljavštine.

SAVET
U slučaju nesreće osiguranja pokrivaju i paket za zaštitu vozila. Zato vam u najbližem ovlašćenom servisu zaštitu možemo ponovo naneti bez dodatnih troškova.Volite svoju Daciju i želite da je zadržite u stanju u kom je bila kad ste je kupili? Kako biste to ostvarili morate osigurati da će karoserija vašeg vozila biti otporna na manja svakidašnja oštećenja. Za očuvanje i trajnu zaštitu Dacia vozila vam nude prilagođene pakete usluga:
  • priprema površine i nanos sredstva,
  • petogodišnju garanciju.

Postprodajni servis - Dacia održavanje
Moje Dacia održavanje
Dacia postprodajni servis - usluge održavanja
Garancija, asistencija i osiguranje