Popravka i održavanje moja karoserija

Nema razloga da vaša karoserija ne izgleda sjajno!

SVETLA

Narandžasti Sandero Stepway - svetla

Svetla u dobrom stanju osiguravaju da noću ili u lošim vremenskim uslovima vidite put i da vas drugi lako primećuju.

 

Kako biste sprečili opasne situacije i osigurali dobru vidljivost i udobnu vožnju, preporučujemo vam da se pobrinete za redovnu kontrolu svetala, posebno u slučaju smanjenja njihove efikasnosti.

 

Neispravna svetla opasnost su za vas i vaš novčanik! Naime, u slučaju policijske kontrole možete platiti kaznu za prekršaj.

 

Pripazite na prve znakove slabijeg rada!

 

Jedno od svetala se više ne pali ili slabije svetli, oštećenja (razbijeno svetlo, napuknuće, ogrebotina...) ili je požutelo zbog neredovnog održavanja... Naši stručnjaci rado će vas posavetovati.

 

 

SAVET

Da vas ne bi zaslepljivala svetla drugih vozila, unutrašnji retrovizor postavite u „noćni” položaj.

BRANICI

Narandžasti Sandero Stepway - branici

U slučaju sudara oni upiju najveću silu udarca. Posvetite im posebnu pažnju.

 

Poverite održavanje branika svog vozila Dacia servisu! S originalnim Dacia rezervnim delovima vaše vozilo će nakon popravke biti sigurno kao i novo.

 

Neoštećeni branici u slučaju prodaje vozila pomoći će vam da dobijete veću cenu.

 

Pripazite na pukotine i ogrebotine koje se mogu pojaviti na branicima.

 

Ako primetite oštećenje, zamolite naše stručnjake za savet u ovlašćenom Dacia servisu.

 

SAVET

Pažljivim parkiranjem i izborom parkirnog mesta s manje gužve smanjićete opasnost od sudara. U slučaju sudara, u 80 % slučajeva branik je među oštećenim delovima. Oštećen branik vam ne nudi nikakvu zaštitu, zato će vam ga u našem servisu prema potrebi popraviti ili zameniti.

SPOLJAŠNJI RETROVIZORI

Narandžasti Sandero Stepway - spoljašnji retrovizori

Spoljašnji retrovizori su od ključne važnosti u vožnji i pri parkiranju. Redovno ih pregledajte i održavajte!

 

Oštećenja na spoljašnjim retrovizorima popravite što pre kako biste izbegli vožnju s ograničenim pregledom. Ako su oštećenja prevelika, ne odlažite zamenu oštećenog dela. Retrovizore ne treba uvek menjati cele, ponekad je dovoljno samo zameniti staklo ukoliko je to moguće.

 

I najmanje oštećenje na spoljašnjem retrovizoru ugrožava sigurnost svih učesnika u saobraćaju! Što pre posetite naš servis da ga provere naši stručnjaci.

 

Pripazite na prve znakove upozorenja:

Pukotina na staklu spoljašnjeg retrovizora, oštećeno kućište, slabiji rad jednog od električnih spoljašnjih retrovizora...

 

Savetujte se s našim stručnjacima u ovlašćenom Dacia servisu.

 

SAVET

Preklapanjem spoljašnjih retrovizora na parkiranom vozilu osetno ćete smanjiti mogućnost da ih u prolasku razbije drugo vozilo.

ZAŠTITA KAROSERIJE

ZAŠTITA KAROSERIJE

Vozite bezbrižno s Dacijom! Kako biste zaštitili spoljašnjost i unutrašnjost vašeg vozila osmislili smo paket za zaštitu vozila.

 

Dacijina zaštita traje deset puta duže od ostalih rešenja na bazi voska ili otapala. Prljavština se ne prima za vozilo! Naša jedinstvena formula štiti vaše vozilo nanosom otpornog zaštitnog sloja na lak karoserije.Unutrašnjost vozila zaštićena je vodootpornim premazom kako bi kapljice skliznule s podloge, što štiti od vlage i prljavštine.

 

SAVET

U slučaju nesreće osiguranja pokrivaju i paket za zaštitu vozila. Zato vam u najbližem ovlašćenom servisu zaštitu možemo ponovno naneti bez dodatnih troškova.Volite svoju Daciju i želite da je zadržite u stanju u kom je bila kad ste je kupili?Kako biste to ostvarili morate osigurati da će karoserija vašeg vozila biti otporna na manja svakidašnja oštećenja.Za očuvanje i trajnu zaštitu Dacia vozila vam nude prilagođene pakete usluga:

  • priprema površine i nanos sredstva,
  • petogodišnju garanciju.

Idite još dalje

Postprodajni servis - Dacia održavanje

Moje Dacia održavanje

Otkrijte naše pakete i ugovore
Dacia postprodajni servis - usluge održavanja

Garancija, asistencija i osiguranje

Saznajte više o našim uslugama asistencije

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više