Popravka i održavanje moja karoserija

Nema razloga da vaša karoserija ne izgleda sjajno!

Paketi za popravku

Popravka karoserije

Karoserija u dobrom stanju nije san! Održavanjem ili popravljanjem karoserije vašeg vozila osiguraćete mu višu vrednost kada se odlučite na prodaju.

Alt Image C29

Inovativni saveti

Ako poverite popravku karoserije Daciji, obnovljena karoserija biće ista kao originalna!


Ogrebotine su najveći neprijatelj vaše Dacije: otkriće ogrebotine koliko god neznatne bile, svakoga će oneraspoložiti.

Na sreću, vaš automobil će zahvaljujući spretnim rukama Dacia stručnjaka ubrzo biti kao nov.
– Originalni rezervni delovi garantuju vam najveći mogući kvalitet.
– Naše cene su transparentne, bez neprijatnih iznenađenja.
– Naši zahvati imaju proizvođačku garanciju na delove i obavljene radove.

– Brinemo za administrativne formalnosti.
– Nudimo vam i povoljne načine plaćanja.
– Odgovorno se odnosimo prema okolini: upotrebljavamo boje koje ne štete okolini pa recikliramo otpad i vozilo na kraju njegovog životnog veka.

Svetla

Svetla u dobrom stanju osiguravaju da noću ili u lošim vremenskim uslovima vidite put i da vas drugi lako primećuju.

Kako biste sprečili opasne situacije i osigurali dobru vidljivost i udobnu vožnju, preporučujemo vam da se pobrinete za redovnu kontrolu svetala, posebno u slučaju smanjenja njihove efikasnosti.

Neispravna svetla opasnost su za vas i vaš novčanik! Naime, u slučaju policijske kontrole možete platiti kaznu za prekršaj.

Pripazite na prve znakove slabijeg rada!
Jedno od svetala se više ne pali ili slabije svetli, oštećenja (razbijeno svetlo, napuknuće, ogrebotina...) ili je požutelo zbog neredovnog održavanja... Naši stručnjaci rado će vas posavetovati.

 

SAVET

Da vas ne bi zaslepljivala svetla drugih vozila, unutrašnji retrovizor postavite u „noćni” položaj.

Alt Image C29
Alt Image C29

Branici

U slučaju sudara oni upiju najveću silu udarca. Posvetite im posebnu pažnju.

Poverite održavanje branika svog vozila Dacia servisu! S originalnim Dacia rezervnim delovima vaše vozilo će nakon popravke biti sigurno kao i novo.

Neoštećeni branici u slučaju prodaje vozila pomoći će vam da dobijete veću cenu.
Pripazite na pukotine i ogrebotine koje se mogu pojaviti na branicima.
Ako primetite oštećenje, zamolite naše stručnjake za savet u ovlašćenom Dacia servisu.

 

SAVET

Pažljivim parkiranjem i izborom parkirnog mesta s manje gužve smanjićete opasnost od sudara. U slučaju sudara, u 80 % slučajeva branik je među oštećenim delovima. Oštećen branik vam ne nudi nikakvu zaštitu, zato će vam ga u našem servisu prema potrebi popraviti ili zameniti.

Spoljašnji retrovizori

Spoljašnji retrovizori su od ključne važnosti u vožnji i pri parkiranju. Redovno ih pregledajte i održavajte!

Oštećenja na spoljašnjim retrovizorima popravite što pre kako biste izbegli vožnju s ograničenim pregledom. Ako su oštećenja prevelika, ne odlažite zamenu oštećenog dela. Retrovizore ne treba uvek menjati cele, ponekad je dovoljno samo zameniti staklo ukoliko je to moguće.

I najmanje oštećenje na spoljašnjem retrovizoru ugrožava sigurnost svih učesnika u saobraćaju! Što pre posetite naš servis da ga provere naši stručnjaci.


Pripazite na prve znakove upozorenja:
Pukotina na staklu spoljašnjeg retrovizora, oštećeno kućište, slabiji rad jednog od električnih spoljašnjih retrovizora...

Savetujte se s našim stručnjacima u ovlašćenom Dacia servisu.

 

SAVET

Preklapanjem spoljašnjih retrovizora na parkiranom vozilu osetno ćete smanjiti mogućnost da ih u prolasku razbije drugo vozilo.

Alt Image C29

Paketi za pranje i zaštitu

Održavanje moje karoserije

Vozite bezbrižno s Dacijom! Kako biste zaštitili spoljašnjost i unutrašnjost vašeg vozila osmislili smo paket za zaštitu vozila.

Zaštita karoserije

Vozite bezbrižno s Dacijom! Kako biste zaštitili spoljašnjost i unutrašnjost vašeg vozila osmislili smo paket za zaštitu vozila.

Dacijina zaštita traje deset puta duže od ostalih rešenja na bazi voska ili otapala. Prljavština se ne prima za vozilo! Naša jedinstvena formula štiti vaše vozilo nanosom otpornog zaštitnog sloja na lak karoserije.Unutrašnjost vozila zaštićena je vodootpornim premazom kako bi kapljice skliznule s podloge, što štiti od vlage i prljavštine.

 

SAVET

U slučaju nesreće osiguranja pokrivaju i paket za zaštitu vozila. Zato vam u najbližem ovlašćenom servisu zaštitu možemo ponovno naneti bez dodatnih troškova.Volite svoju Daciju i želite da je zadržite u stanju u kom je bila kad ste je kupili?Kako biste to ostvarili morate osigurati da će karoserija vašeg vozila biti otporna na manja svakidašnja oštećenja.Za očuvanje i trajnu zaštitu Dacia vozila vam nude prilagođene pakete usluga:


– priprema površine i nanos sredstva
– petogodišnju garanciju

Dacia - Održavanje karoserije

Idite još dalje

Postprodajni servis - Dacia održavanje

Moje Dacia održavanje

Otkrijte naše pakete i ugovore
Dacia postprodajni servis - usluge održavanja

Garancija, asistencija i osiguranje

Saznajte više o našim uslugama asistencije
Nastavkom pretraživanja ove internet stranice slažete se da [Renault Nissan Srbija D.O.O.] i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i efikasnost internet stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaša interesovanja kao i interakciju na društvenim mrežama.
Saznajte više