PNEUMATICI

Vaši pneumatici? Ne zaboravite na njih. Neophodno je da redovno proveravate pneumatike radi vaše bezbednosti i bezbednosti vaših saputnika.
PNEUMATICI
PNEUMATICI
Proverom trošenja pneumatika osiguraćete najbolje prianjanje na putu. Zajedno sa kočnicama i amortizerima, pneumatici čine „sigurnosni trougao” vašeg vozila.

Pneumatici uvek moraju da budu u besprekornom stanju. One su jedini deo vašeg vozila u direktnom kontaktu sa putem.

Savetujemo vam da njihovo stanje proveravate redovno: proverite dubinu šare vaših pneumatika!
ZAŠTO MENJATI PNEUMATIKE?
ZAŠTO MENJATI PNEUMATIKE?
Pripazite i na druge znakove istrošenosti:
  • vibracije na upravljaču, pukotine na bočnim stranama pneumatika, istrošena gazna površina, neobični zvukovi u vožnji, moguće deformacije...
Kontrola se redovno sprovodi tokom vaših poseta servisu.

SAVET
Pneumatike uvek menjajte u paru (najmanje po dve pneumatika) kako biste izbegli izlaganje opasnosti. Manje istrošene pneumatike treba postaviti pozadi. Proverite pritisak u pneumaticima jednom mesečno i pre svakog dužeg putovanja, i to kad su pneumatici hladni. Pažnja! Ako je pritisak prenizak, pneumatik može da pukne. Preporučeni pritisak u pneumaticima naveden je na okviru vozačevih vrata. Zakažite pregled pneumatika i, ako je potrebno, trapa.SAZNAJTE VIŠE O PNEUMATICIMA

Dacia - postprodajni servis za pneumatike
Sve o pneumatici na jednostavan način
Redovno proveravajte pokazatelje habanja na vašim pneumaticima, kao i pritisak u pneumaticima na hladno. Da li ste znali? Prilikom zamene pneumatika, najnoviji pneumatici se uvek postavljaju na zadnje točkove radi veće udobnosti i bezbednosti.
Dacia - postprodajni servis
Vozite opušteno
Niste slučajno izabrali Dacia vozilo. Poveravajući nam održavanje ili popravku vašeg Dacia vozila, sigurni ste da dobijate kvalitetne usluge bez brige.
Dacia - Garancija, osiguranje, asistencija
Garancija, osiguranje i asistencija
Dacia je uz vas šta god da se desi.