Pneumatici

Vaši pneumatici? Ne zaboravite na njih. Neophodno je da redovno proveravate pneumatike radi vaše bezbednosti i bezbednosti vaših saputnika.

Pneumatici

Pneumatici

Proverom trošenja pneumatika osiguraćete najbolje prianjanje na putu. Zajedno sa kočnicama i amortizerima, pneumatici čine „sigurnosni trougao” vašeg vozila.

Pneumatici uvek moraju da budu u besprekornom stanju. One su jedini deo vašeg vozila u direktnom kontaktu sa putem. Savetujemo vam da njihovo stanje proveravate redovno: proverite dubinu šare vaših pneumatika!

 

Pripazite i na druge znakove istrošenosti:

vibracije na upravljaču, pukotine na bočnim stranama pneumatika, istrošena gazna površina, neobični zvukovi u vožnji, moguće deformacije ...

 

Kontrola se redovno sprovodi tokom vaših poseta servisu.

 

SAVET

Pneumatike uvek menjajte u paru (najmanje po dve pneumatika) kako biste izbegli izlaganje opasnosti. Manje istrošene pneumatike treba postaviti pozadi. Proverite pritisak u pneumaticima jednom mesečno i pre svakog dužeg putovanja, i to kad su pneumatici hladni. Pažnja! Ako je pritisak prenizak, pneumatik može da pukne. Preporučeni pritisak u pneumaticima naveden je na okviru vozačevih vrata. Zakažite pregled pneumatika i, ako je potrebno, trapa.

Ne čekajte više!

Saznajte više o pneumaticima

Dacia - postprodajni servis za pneumatike

Sve o pneumatici na jednostavan način

Redovno proveravajte pokazatelje habanja na vašim pneumaticima, kao i pritisak u pneumaticima na hladno. Da li ste znali? Prilikom zamene pneumatika, najnoviji pneumatici se uvek postavljaju na zadnje točkove radi veće udobnosti i bezbednosti. 

Dacia - postprodajni servis

Vozite opušteno

Niste slučajno izabrali Dacia vozilo. Poveravajući nam održavanje ili popravku vašeg Dacia vozila, sigurni ste da dobijate kvalitetne usluge bez brige. 

Otkrijte sve naše obaveze
Dacia - Garancija

Garancija, osiguranje i asistencija

Dacia je uz vas šta god da se desi

Otkrijte sve naše pakete
Nastavkom pretraživanja ove internet stranice slažete se da [Renault Nissan Srbija D.O.O.] i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i efikasnost internet stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaša interesovanja kao i interakciju na društvenim mrežama. | Upravljanje kolačićima|Saznajte više