NOVA VOZILA DACIA

Dacia Spring u finalu za nagradu Auto Best 2022.

21.10.2021.
Dacia Spring je ušla u finale za nagradu Auto Best – Best Buy Car Europe 2022 (Najbolja kupovina u Evropi 2022.) Ovaj automobil, predstavljen u martu ove godine, je oličenje električne revolucije. Stvoren je kako bi učinio električnu mobilnost dostupnu svima i pri tome ispunio sve osnovne zahteve koje kupci imaju od automobila (navigacija, preslikavanje ekrana pametnog telefona, klima-uređaj, električni prozori i drugo). I sve to po najpristupačnijoj ceni u Evropi!

Svojim pustolovnim izgledom, sa četira prava sedišta i prtljažnikom od gotovo 300 litara, Dacia Spring nudi mnogo više od konkurentnih gradskih automobila. Različite mogućnosti punjenja (manje od sat vremena na brzom punjaču i manje od 7 sati na kućnoj utičnici green up) i domet do 305 km u gradu (230 km u mešovitoj vožnji prema ispitnom postupku WLTP) čine ga savršenim električnim automobilom za svakodnevnu vožnju i putovanje na posao u glavnim evropskim gradovima.

Žiri nagrade Auto Best, koji čine automobilski novinari iz 32 evropske zemlje, u narednim nedeljama će između šest finalista odabrati automobil kome će pripasti titula Best Buy Car Europe 2022, a pobednik će biti objavljen sredinom decembra 2021.

Modularni krovni nosači na Joggeru

NOVA VOZILA DACIA

Dacijini modularni krovni nosači: pametna oprema za Jogger!
Dacia Spring - "Best Buy Car of Europe 2022

NOVA VOZILA DACIA

Dacia Spring je osvojio nagradu "Best Buy Car of Europe 2022”
Dacia Jogger - logo

NOVA VOZILA DACIA

Dacia Jogger: Dacijin porodični automobil sa 7 sedišta spreman je za start