NOVA VOZILA DACIA

Dacia Jogger: Dacia porodični automobil sa 7 sedišta spreman je za start

31.8.2021.
  • Novi model biće poznat pod nazivom Dacia JOGGER. Jednostavno i zvučno međunarodno ime za najnoviju prinovu u paleti Dacia vozila! Predstavljanje ovog svestranog porodičnog automobila sa sedam sedišta pratite uživo na online događaju 3. septembra.
  • Sa imenom koje asocira na sport, prirodu i pozitivnu energiju, Dacia JOGGER je savršen porodični automobil za beg u prirodu. Novi model oličenje je pragmatičog i autentičnog duha, kao i pustolovne prirode na kojoj brend nastavlja da gradi svoj identitet.
  • Kako izgleda Dacia JOGGER u prirodnom okruženju, moći ćete da saznate 6. septembra na glavnom ulazu Međunarodnog salona automobila u Minhenu.

Porodični terenac sa 5 ili 7 sedišta

Bilo u konfiguraciji sa pet ili sedam sedišta, svestrani Dacia JOGGER je najbolji saputnik malih i velikih porodica koje verno prati na svakodnevnim avanturama i izletima u prirodu. Dacia je pre svega pragmatična marka. Zato svojim kupcima nudi vozilo u kojem će u potpunoj slobodi deliti lepe trenutke sa prijateljima i porodicom.


Dacia Jogger – veliki automobil kratkog imena

JOGGER je jednostavno, moderno, lako izgovorljivo i svima razumljivo ime koje simbolizuje dinamičnost, pozitivnu energiju i pustolovni duh. Završni deo imena -ER, baš kao i kod legendarnog Dacia SUV-a Duster, sugeriše da je reč o robusnom i izdržljivom automobilu stvorenom za porodicu.


Sve je spremno za predstavljanje u Minhenu

Dacia će predstaviti potpuno novi Dacia JOGGER 3. septembra u 10 sati u okviru digitalnog događaja. Nedugo nakon ovoga, 6. septembra, će model biti izložen na Međunarodnom salonu automobila u Minhenu, a predstaviće ga glavni direktor marke Dacia, Denis Le Vot.

Pratite najnovije vesti na  events.dacia.com.

Modularni krovni nosači na Joggeru

NOVA VOZILA DACIA

Dacijini modularni krovni nosači: pametna oprema za Jogger!
Dacia Spring - "Best Buy Car of Europe 2022

NOVA VOZILA DACIA

Dacia Spring je osvojio nagradu "Best Buy Car of Europe 2022”
Dacia Spring u finalu za nagradu Auto Best 2022.

NOVA VOZILA DACIA

Dacia Spring u finalu za nagradu Auto Best 2022.