Dacia financial services

Finansijski lizing

Dacia financial services u saradnji sa poslovnim partnerom, OTP Leasing Srbija d.o.o. nudi različita rešenja finansiranja Vašeg željenog vozila za fizička i pravna lica.

Bilo da ste zainteresovani za pojedinačnu kupovinu ili kupovinu više vozila, mi se prilagođavamo Vama i Vašim potrebama.

Kredit za fizička lica

Dacia financial services u saradnji sa poslovnim partnerom OTP Banka Srbija a.d., nudi različita rešenja kreditiranja po najpovoljnijim uslovima za finansiranje Vašeg željenog vozila kod ovlašćenih distributera Dacia vozila.

Osiguranje

Osigurajte sebe i svoje vozilo uz ponudu kasko osiguranja. Dacia financial services u saradnji sa Generali osiguranjem nudi posebne klauzule (AK31 i AK36) za Dacia vozila preko Dacia ovlašćene mreže distributera.

 

Finansijska ponuda

Odlučujete o kupovini novog ili polovnog vozila?
Iskoristite posebne pogodnosti uz Dacia financial services i odvezite se u svom željenom vozilu!

Polovna vozila

Finansirajte kupovinu polovnog vozila kod naših ovlašćenih distributera. Odaberite jednu od dve opcije koje imamo na raspolaganju i odvezite se u svom željenom vozilu!

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više