Dacia Stepway modeli

Da li želite da začinite svoju svakodnevnu rutinu? Naša Stepway vozila će vas odvesti van utabanih staza!  Otkrijte različite modele u ponudi Dacia Stepway asortimana i izaberite lični automobil koji vam najviše odgovara.   

SANDERO STEPWAY
SANDERO STEPWAY
Već od: 9.490 €
Otkrijte

Krenite u avanturu sa Stepway asortimanom

Sa sportskim dizajnom i novom robustnom opremom, naši modeli zadržavaju svu jednostavnost i pouzdanost vezanu za Dacia automobilie. Spremni ste da nastavite dalje? Otkrijte verziju Stepway Prestige dostupnu za neke od naših vozila. I, pokret!

Otkrijte širok asortiman modela

Porodični, gradski, agilni, moćni, dinamični, elegantni, udobni... Tražite idealan automobil? Modeli iz Stepway asortimana odgovaraju svim ukusima i svim stilovima. Na vama je da izaberete vaš!

Automobili koji se prilagođavaju vašoj svakodnevnoj rutini

Pakovanje u kofere... ili aktovke, vožnja po ulicama ili na putevima, manevrisanje na parkingu ili u krivinama... Kod kuće, u gradu, kao i na putevima, naši automobili se prilagođavaju vašim potrebama i vašim željama u svim okolnostima. Šta je danas na programu?

Nastavkom pretraživanja ove internet stranice slažete se da [Renault Nissan Srbija D.O.O.] i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i efikasnost internet stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaša interesovanja kao i interakciju na društvenim mrežama.
Saznajte više