Politika privatnosti: informacije o zaštiti vaših podataka o ličnosti

U Grupi Renault nastavljamo da obezbeđujemo usklađenost sa propisima o zaštiti ličnih podataka i stavljamo ih u srce naše etike, kao što je opisano u Politici zaštite ličnih podataka Grupe, dostupnoj na www.renaultgroup.com/en/our-commitments/the-groupe-renault-and-your-personal-data

 

U Grupi Renault verujemo da je zaštita ličnih podataka neophodna za uspostavljanje poverljivog odnosa sa našim kupcima. Na taj način nameravamo da obezbedimo maksimalnu transparentnost u obradi ličnih podataka, kako onih koje nam pružaju naši kupci, tako i onih koje prikupljamo kroz različite kontakte koje kupci mogu imati sa nama.

 

Svrha ovog obaveštenja o zaštiti vaših podataka o ličnosti je da pruži detaljne informacije o uslovima obrade vaših ličnih podataka od strane Grupe Renault, kao i o pravima i opcijama koje su vam na raspolaganju da kontrolišete svoje lične podatke i zaštitite svoju privatnost.

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više