Zupčasti kaiš

Vaš zupčasti kaiš obezbeđuje savršenu sinhronizaciju između različitih delova motora. Neophodno je pridržavati se plana zamene radi vaše bezbednosti.

ZUPČASTI KAIŠ

ZUPČASTI KAIŠ

Zupčasti kaiš garantuje savršenu sinhronizaciju pojedinačnih delova motora.

 

Izuzetno je važno poštovanje predviđenog rasporeda zamene s obzirom na prvi ostvareni uslov: starost kaiša ili broj pređenih kilometara.

 

Ne postoji znak upozorenja na istrošenost kaiša! Kad shvatimo da nešto nije u redu, na žalost već je prekasno, a finansijske posledice mogu biti teške.

 

Kvar distribucijskog kaiša može imati kobne posledice na motor vašeg vozila.

 

Zahvaljujući Dacia programu održavanja znate da kaiš treba zameniti svake četiri godine, čak i na vozilima koja još nisu prešla između 60 000 i 160 000 kilometara.

 

Pronađite prodavca

ODRŽAVANJE ZUPČASTOG KAIŠA

ODRŽAVANJE ZUPČASTOG KAIŠA

Proverite datum i kilometražu za zamenu zupčastog kaiša kao deo vašeg Dacia plana održavanja.

 

Pripazite da ne prekoračite interval zamene zupčastog kaiša! Tako ćete izbeći neugodnosti, među kojima može biti i kvar motora.

Stručnjaci tokom zahvata na razvodnom sistemu proveravaju i stanje pumpe za vodu.

 

SAVET

Izbegnite neprijatna iznenađenja: zamenite zupčasti kaiš na vozilima starijim od 4 godine koja još nisu prešla 60 000 km!

 

Zamena zupčastog kaiša sastavni je deo programa održavanja vaše Dacije.

 

Nudimo vam setove za zamenu prilagođene motoru vašeg vozila.

 

Zakažite servis

Ne čekajte više!

Saznajte više o zupčastom kaišu

Dacia - Postprodajni servis za zupčasti kaiš

Sve o zupčastom kaišu na jednostavan način

Čujete glasan i neobičan zvuk pri pokretanju vašeg Dacia vozila? Ne čekajte više, zakažite sastanak sa svojim prodavcem.

 

Dacia - postprodajni servis

Dacia paketi za održavanje

Saznajte više o održavanju u zavisnosti od vaših zahteva i budžeta! Iskoristite asortiman usluga održavanja (zamena ulja, filtera, itd.) koje su u vašem interesu i obavljaju se u vašem ritmu, bez dodatnih troškova za vas.

Dacia - Garancija, osiguranje, asistencija

Garancija, osiguranje i asistencija

Dacia je uz vas šta god da se desi.

 

 

 

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više