Zupčasti kaiš

Vaš zupčasti kaiš obezbeđuje savršenu sinhronizaciju između različitih delova motora. Neophodno je pridržavati se plana zamene radi vaše bezbednosti.

Dacia - Postprodajni servis za zupčasti remen

Zupčasti kaiš

Zupčasti kaiš garantuje savršenu sinhronizaciju pojedinačnih delova motora.

Izuzetno je važno poštovanje predviđenog rasporeda zamene s obzirom na prvi ostvareni uslov: starost kaiša ili broj pređenih kilometara.

 

Ne postoji znak upozorenja na istrošenost kaiša! Kad shvatimo da nešto nije u redu, na žalost već je prekasno, a finansijske posledice mogu biti teške.
Kvar distribucijskog kaiša može imati kobne posledice na motor vašeg vozila.

 

Zahvaljujući Dacia programu održavanja znate da kaiš treba zameniti svake četiri godine, čak i na vozilima koja još nisu prešla između 60 000 i 160 000 kilometara.

 

Pripazite da ne prekoračite interval zamene zupčastog kaiša! Tako ćete izbeći neugodnosti, među kojima može biti i kvar motora.

 

Stručnjaci tokom zahvata na razvodnom sistemu proveravaju i stanje pumpe za vodu.

 

SAVET

Izbegnite neprijatna iznenađenja: zamenite zupčasti kaiš na vozilima starijim od 4 godine koja još nisu prešla 60 000 km!

 

Zamena zupčastog kaiša sastavni je deo programa održavanja vaše Dacije.
Nudimo vam setove za zamenu prilagođene motoru vašeg vozila.

Ne čekajte više!

Saznajte više o zupčastom kaišu

Dacia - Postprodajni servis za zupčasti kaiš

Sve o zupčastom kaišu na jednostavan način

Čujete glasan i neobičan zvuk pri pokretanju vašeg Dacia vozila? Ne čekajte više, zakažite sastanak sa svojim prodavcem.

 

Za još saveta i trikova
Dacia - postprodajni servis

Dacia paketi za održavanje

Saznajte više o održavanju u zavisnosti od vaših zahteva i budžeta! Iskoristite asortiman usluga održavanja (zamena ulja, filtera, itd.) koje su u vašem interesu i obavljaju se u vašem ritmu, bez dodatnih troškova za vas.

Otkrijte naše pakete održavanja
Dacia - Garancija, osiguranje, asistencija

Garancija, osiguranje i asistencija

Dacia je uz vas šta god da se desi.

Otkrijte sve naše pakete
Nastavkom pretraživanja ove internet stranice slažete se da [Renault Nissan Srbija D.O.O.] i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i efikasnost internet stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaša interesovanja kao i interakciju na društvenim mrežama. | Upravljanje kolačićima|Saznajte više