Redovan servisni pregled

Iskoristite prednosti Dacia stručne mreže kako biste osigurali da vaše vozilo ostane u savršenom voznom stanju. Pridržavanje redovnog servisiranja garantuje vašu bezbednost.

Alt Image C29

Redovan servisni pregled

Redovnim servisnim pregledima produžićete životni vek vašeg vozila i sprečiti opasnost od kvara!

DACIA vam garantuje najbolje usluge po najpovoljnijim cenama: kompletan servisni pregled (41 kontrolne tačke) i prilagođene servisne pakete kako bi izbegli neprijatna iznenađenja.

 

Poštujte servisne intervale iz programa održavanja vašeg vozila!


Tako ćete izbeći kvarove do kojih dolazi zbog trošenja materijala, a istovremeno pratićete efikasnost pojedinačnih elemenata i opreme.

Ne čekajte više!

Saznajte više o servisiranju

Dacia - Postprodajni servis - Servisiranje

Sve o servisiranju na jednostavan način

Ako se pridržavate svog programa održavanja, možete da izbegnete kvarove prouzrokovane habanjem i da zadržite različitu opremu vašeg Dacia vozila u odličnom stanju.

Otkrijte sve naše savete
Dacia - Postprodajni servis - Servisiranje

Dacia paketi za održavanje

Saznajte više o održavanju u zavisnosti od vaših zahteva i budžeta! Iskoristite asortiman usluga održavanja (zamena ulja, filtera, itd.) koje su u vašem interesu i obavljaju se u vašem ritmu, bez dodatnih troškova za vas.

Otkrijte naše pakete održavanja
Dacia - Garancija, osiguranje, asistencija

Garancija, osiguranje i asistencija

Dacia je uz vas šta god da se desi.

Otkrijte sve naše pakete
Nastavkom pretraživanja ove internet stranice slažete se da [Renault Nissan Srbija D.O.O.] i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i efikasnost internet stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaša interesovanja kao i interakciju na društvenim mrežama. | Upravljanje kolačićima|Saznajte više