Kočioni sistem

Vozite pouzdano zahvaljujući proverama kontrole kvaliteta koje obavljaju naši stručnjaci i zameni kočionih pločica i diskova kada je to potrebno.

Dacia - Postprodajni servis za kočnice

Kočioni sistem

Potpuno poverenje u kočioni sistem vozila izuzetno je važno za bezbrižnu vožnju. Taj sistem garantuje sigurnost svih učesnika u saobraćaju.

Jedan je od najvažnijih elemenata vaše sigurnosti.
Jedna je od tri tačke „sigurnosnog trougla”, koji čini sa gumama i amortizerima.

 

Vaša sigurnost zavisi od održavanju kočionog sistema vašeg vozila, zato mu posvetite posebnu pažnju!

 

Pripazite na prve znakove istrošenosti:
duži put kočenja, vibracije na papučici kočnice... U nekim slučajevima papučica više ne odgovara efikasno na pritisak ili se vozilo pri kočenju zanosi.

 

Kako biste osigurali efikasno kočenje i garantovali sigurnost svojih najbližih, kočnice na svom vozilu proverite svakih 20 000 km (ili svake dve godine), a kočionu tečnost zamenite na svakih 120 000 km (ili svake četiri godine). Ne zaboravite da doboše svakih 60 000 km treba očistiti od prašine i nečistoća.

 

SAVET

Umerenom, odgovornom i štedljivom vožnjom u gradu ili na otvorenom putu osiguraćete dug radni vek vašeg kočionog sistema.

Ne čekajte više!

Saznajte više o kočenju

Dacia - Postprodajni servis za kočnice

Sve o kočnicama na jednostavan način

Da li ste znali? Da biste zaštitili svoje kočnice i uštedeli novac, potrebno je samo predvideti kočenje i koristiti kočnicu motora.

Još saveta i trikova
Dacia - postprodajni servis

Dacia paketi za održavanje

Saznajte više o održavanju u zavisnosti od vaših zahteva i budžeta! Iskoristite asortiman usluga održavanja (zamena ulja, filtera, itd.) koje su u vašem interesu i obavljaju se u vašem ritmu, bez dodatnih troškova za vas.

Otkrijte naše pakete održavanja
Dacia - Garancija, osiguranje, asistencija

Garancija, osiguranje i asistencija

Dacia je uz vas šta god da se desi.

Otkrijte sve naše pakete
Nastavkom pretraživanja ove internet stranice slažete se da [Renault Nissan Srbija D.O.O.] i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i efikasnost internet stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaša interesovanja kao i interakciju na društvenim mrežama. | Upravljanje kolačićima|Saznajte više