KOČIONI SISTEM

Vozite pouzdano zahvaljujući proverama kontrole kvaliteta koje obavljaju naši stručnjaci i zameni kočionih pločica i diskova kada je to potrebno.
KOČIONI SISTEM
KOČIONI SISTEM
Potpuno poverenje u kočioni sistem vozila izuzetno je važno za bezbrižnu vožnju. Taj sistem garantuje sigurnost svih učesnika u saobraćaju.

Jedan je od najvažnijih elemenata vaše sigurnosti.

Jedna je od tri tačke „sigurnosnog trougla”, koji čini sa gumama i amortizerima.

Vaša sigurnost zavisi od održavanju kočionog sistema vašeg vozila, zato mu posvetite posebnu pažnju!
ZAŠTO JE POTREBNO ODRŽAVATI KOČIONI SISTEM?
ZAŠTO JE POTREBNO ODRŽAVATI KOČIONI SISTEM?
Pripazite na prve znakove istrošenosti:
duži put kočenja, vibracije na papučici kočnice... U nekim slučajevima papučica više ne odgovara efikasno na pritisak ili se vozilo pri kočenju zanosi.

Kako biste osigurali efikasno kočenje i garantovali sigurnost svojih najbližih, kočnice na svom vozilu proverite svakih 20 000 km (ili svake dve godine), a kočionu tečnost zamenite na svakih 120 000 km (ili svake četiri godine). Ne zaboravite da doboše svakih 60 000 km treba očistiti od prašine i nečistoća.

SAVET
Umerenom, odgovornom i štedljivom vožnjom u gradu ili na otvorenom putu osiguraćete dug radni vek vašeg kočionog sistema.SAZNAJTE VIŠE O KOČENJU

Dacia - Postprodajni servis za kočnice
Sve o kočnicama na jednostavan način
Da li ste znali? Da biste zaštitili svoje kočnice i uštedeli novac, potrebno je samo predvideti kočenje i koristiti kočnicu motora.
Dacia - postprodajni servis
Dacia paketi za održavanje
Saznajte više o održavanju u zavisnosti od vaših zahteva i budžeta! Iskoristite asortiman usluga održavanja (zamena ulja, filtera, itd.) koje su u vašem interesu i obavljaju se u vašem ritmu, bez dodatnih troškova za vas.
Dacia - Garancija, osiguranje, asistencija
Garancija, osiguranje i asistencija
Dacia je uz vas šta god da se desi.