Kočioni sistem

Vozite pouzdano zahvaljujući proverama kontrole kvaliteta koje obavljaju naši stručnjaci i zameni kočionih pločica i diskova kada je to potrebno.

KOČIONI SISTEM

KOČIONI SISTEM

Potpuno poverenje u kočioni sistem vozila izuzetno je važno za bezbrižnu vožnju. Taj sistem garantuje sigurnost svih učesnika u saobraćaju.

 

Jedan je od najvažnijih elemenata vaše sigurnosti.

 

Jedna je od tri tačke „sigurnosnog trougla”, koji čini sa gumama i amortizerima.

 

Vaša sigurnost zavisi od održavanju kočionog sistema vašeg vozila, zato mu posvetite posebnu pažnju!

 

Pronađite prodavca

ZAŠTO JE POTREBNO ODRŽAVATI KOČIONI SISTEM?

ZAŠTO JE POTREBNO ODRŽAVATI KOČIONI SISTEM?

Pripazite na prve znakove istrošenosti:

duži put kočenja, vibracije na papučici kočnice... U nekim slučajevima papučica više ne odgovara efikasno na pritisak ili se vozilo pri kočenju zanosi.

 

Kako biste osigurali efikasno kočenje i garantovali sigurnost svojih najbližih, kočnice na svom vozilu proverite svakih 20 000 km (ili svake dve godine), a kočionu tečnost zamenite na svakih 120 000 km (ili svake četiri godine). Ne zaboravite da doboše svakih 60 000 km treba očistiti od prašine i nečistoća.

 

SAVET

Umerenom, odgovornom i štedljivom vožnjom u gradu ili na otvorenom putu osiguraćete dug radni vek vašeg kočionog sistema.

 

Zakažite servis

Ne čekajte više!

Saznajte više o kočenju

Dacia - Postprodajni servis za kočnice

Sve o kočnicama na jednostavan način

Da li ste znali? Da biste zaštitili svoje kočnice i uštedeli novac, potrebno je samo predvideti kočenje i koristiti kočnicu motora.

 

 

Dacia - postprodajni servis

Dacia paketi za održavanje

Saznajte više o održavanju u zavisnosti od vaših zahteva i budžeta! Iskoristite asortiman usluga održavanja (zamena ulja, filtera, itd.) koje su u vašem interesu i obavljaju se u vašem ritmu, bez dodatnih troškova za vas.

Dacia - Garancija, osiguranje, asistencija

Garancija, osiguranje i asistencija

Dacia je uz vas šta god da se desi.

 

 

 

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više