Vidljivost

Brisači vetrobranskog stakla su sastavni deo vaše bezbednosti, tako da mi brinemo da oni uvek budu u savršenom radnom stanju.

Dacia - Postprodajni servis za vidljivost

Vidljivost

Metlice brisača vašeg vozila moraju biti u besprekornom stanju kako bi vam garantovale najbolju moguću vidljivost. Pazite na njih i redovno ih menjajte za sigurnost svih učesnika u saobraćaju!

Metlice brisača su u mirovanju i tokom rada izložene različitim uslovima i stalnim temperaturnim promenama, a štete im i UV-zraci i kiseonik u vazduhu.

 

Zato pripazite na prve znakove istrošenosti: neefikasno brisanje vetrobranskog ili zadnjeg stakla, više odsjaja, magljenje vetrobrana pri korišćrnju brisača, itd. U nekim slučajevima mogu se čuti neobični zvukovi ili može da dođe do nepravilnog rada brisača. Istrošene metlice mogu prouzrokovati i pukotine na vetrobranskom staklu!

 

Servisni pregled obuhvata i proveru metlica brisača. Ne čekajte da se pojave prvi simptomi da biste dovezli vozilo na kontrolu u naš servis, ili da budu preistrošene da biste ih zamenili!

 

SAVET

Prljave metlice brisača možete očistiti krpom i tečnošću za pranje stakala.

Ne čekajte više!

Saznajte više o vidljivosti

Dacia - Saveti i trikovi

Sve o vidljivosti na jednostavan način

Naš savet za održavanje vaših brisača vetrobranskog stakla:

  • redovno ih ispirajte vodom
  • Koristite samo tečnost za pranje vetrobranskog stakla
  • Poželjno je promeniti ih svake godine po završetku zime

 

Još saveta i trikova
Dacia

Dacia paketi za održavanje

Saznajte više o održavanju u zavisnosti od vaših zahteva i budžeta! Iskoristite asortiman usluga održavanja (zamena ulja, filtera, itd.) koje su u vašem interesu i obavljaju se u vašem ritmu, bez dodatnih troškova za vas.

Otkrijte naše pakete održavanja
Dacia - Garancija, osiguranje, asistencija

Garancija, osiguranje i asistencija

Dacia je uz vas šta god da se desi.

Otkrijte sve naše pakete
Nastavkom pretraživanja ove internet stranice slažete se da [Renault Nissan Srbija D.O.O.] i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i efikasnost internet stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaša interesovanja kao i interakciju na društvenim mrežama. | Upravljanje kolačićima|Saznajte više