VIDLJIVOST

Brisači vetrobranskog stakla su sastavni deo vaše bezbednosti, tako da mi brinemo da oni uvek budu u savršenom radnom stanju.
VIDLJIVOST
VIDLJIVOST
Metlice brisača vašeg vozila moraju biti u besprekornom stanju kako bi vam garantovale najbolju moguću vidljivost. Pazite na njih i redovno ih menjajte za sigurnost svih učesnika u saobraćaju!

Metlice brisača su u mirovanju i tokom rada izložene različitim uslovima i stalnim temperaturnim promenama, a štete im i UV-zraci i kiseonik u vazduhu.

Zato pripazite na prve znakove istrošenosti: neefikasno brisanje vetrobranskog ili zadnjeg stakla, više odsjaja, magljenje vetrobrana pri korišćrnju brisača, itd. U nekim slučajevima mogu se čuti neobični zvukovi ili može da dođe do nepravilnog rada brisača. Istrošene metlice mogu prouzrokovati i pukotine na vetrobranskom staklu!
KADA JE POTREBNO ZAMENITI METLICE BRISAČA?
KADA JE POTREBNO ZAMENITI METLICE BRISAČA?
  • Jednom godišnje
  • Kada je gumeni sloj oštećen
Servisni pregled obuhvata i proveru metlica brisača. Ne čekajte da se pojave prvi simptomi da biste dovezli vozilo na kontrolu u naš servis, ili da budu preistrošene da biste ih zamenili!

SAVET
Prljave metlice brisača možete očistiti krpom i tečnošću za pranje stakala.SAZNAJTE VIŠE O VIDLJIVOSTI

Dacia - Saveti i trikovi
Sve o vidljivosti na jednostavan način
Naš savet za održavanje vaših brisača vetrobranskog stakla:
  • redovno ih ispirajte vodom
  • Koristite samo tečnost za pranje vetrobranskog stakla
  • Poželjno je promeniti ih svake godine po završetku zime
Dacia
Dacia paketi za održavanje
Saznajte više o održavanju u zavisnosti od vaših zahteva i budžeta! Iskoristite asortiman usluga održavanja (zamena ulja, filtera, itd.) koje su u vašem interesu i obavljaju se u vašem ritmu, bez dodatnih troškova za vas.
Dacia - Garancija, osiguranje, asistencija
Garancija, osiguranje i asistencija
Dacia je uz vas šta god da se desi.