U skladu sa uputstvima Vlade Republike Srbije i smernicama Zavoda za javno zdravlje Srbije, Dacia Srbija odlučila je da stavi zdravlje pojedinca na prvo mesto. Zato je preduzela odgovarajuće mere i za vas pripremila dodatna uputstva. Dole navedene informacije ažuriraćemo redovno i u skladu sa smernicama nadležnih organa Republike Srbije. Za sva pitanja obratite nam se na broj 0800 20 80 10.

Obaveštenje Dacia prodajne mreže

Obaveštavamo vas da u skladu sa uputstvima Vlade Srbije i smernicama Zavoda za javno zdravlje, naši prodajni saloni imaju skraćeno radno vreme.
 
Savetujemo vam, da svoj dom napuštate samo onda kada je to zaista potrebno.Ukoliko imate pitanja, u vezi svog Dacia vozila ili naših usluga, obratite nam se putem besplatnog telefona ili na kontakt@dacia.rs. Rado ćemo vam pomoći.

Obaveštenje servisne mreže Dacia

Mogu li da ga odvezem na servis ili popravku? Kako mogu da znam koji su Renault servisi otvoreni? Budući da se trenutno ne preporučuje vožnja javnim prevozom, svesni smo da su servisne usluge nužno potrebne. Pridržavamo se smernica ZJZS-je za ograničavanjem broja osoba koje istovremeno borave u prostoru u kojem se vrši servis ili popravka vozila. Obratite se našim saradnicima i proverite gde je moguće izvršiti servis ili popravku vozila.
Za više informacija obratite se svom ovlašćenom serviseru. U slučaju dodatnih pitanja, obratite nam se putem besplatnog telefona ili na kontakt@dacia.rs.

Uskoro vam ističe registracija ili osiguranje?

Ministarstvo Republike Srbije objavilo je da je izvođenje tehničkih pregleda i registracija vozila moguće. Zakažite na vreme svoj termin.

PRONAĐITE SVOJE VOZILO DACIA

U međuvremenu vas pozivamo da bliže upoznate našu marku Dacia i pronađete svoje idealno vozilo iz udobnosti vaše fotelje.

Imate dodatna pitanja ili vam je potrebna pomoć?

Obratite nam se. Naši će saradnici će rado odgovoriti na sva vaša pitanja. Na raspolaganju smo vam od ponedjeljka do petka, od 8 do 16 h.