Nouvelle Dacia Sandero Stepway crossover

Novi Dacia Sandero Stepway

Dizajn

Moderan i robustan crosover

Impresivna silueta, fluidne horizontalne linije, novi brendirani potpis u obliku slova Y sa LED svetlima i visoka odignutost od tla... Potpuno novi Sandero Stepway otkriva potpuno preuređeni dizajn uz potvrdu svog crosover stila. Smestite se u svestrani i prostrani enterijer kako biste svoje avanture iskusili u potpunoj udobnosti.

 • Sandero Stepway krosover – prednja strana
 • Sandero Stepway – bočna strana
 • Sandero Stepway – zadnja strana
 • Enterijer – Sandero Stepway
 • Enterijer – Sandero Stepway

Jednostavno iskustvo u unutrašnjosti automobila sa svestranim funkcijama

Sandero Stepway krosover – udobnost

Udobnost i svestranost

Opremljen pametnim funkcijama

Putujte u najboljim mogućim uslovima svakog dana. Moderna oprema je osmišljena tako da vaš život u potpuno novom modelu Sandero Stepway učini lakšim: kartica slobodne ruke, centralni oslonac za ruku sa skladišnim prostorom i elektronska parkirna kočnica.

 

Vreme je za odmor! Sa visokom odignutošću od tla, sa lakoćom se možete voziti različitim tipovima puteva. Da li nosite mnogo prtljaga kada putujete? Iskoristite još prostraniji, modularni prtljažnik sa sklopivim sedištem zadnje klupe, kao i dodatni prostor sa višenamenskim modularnim krovnim nosačima. 

 

Sistemi za pomoć vozaču – Sandero Stepway krosover

Sistemi za pomoć vozaču i bezbednost

Sve je tu za vas!

Bilo da se vozite po gradu ili na otvorenom putu, opustite se u potpuno novom modelu Sandero Stepway sa modernom opremom, dizajniranom tako da možete potpuno spokojno da putujete: 

 

Aktivni sistem kočenja u slučaju opasnosti (AEBS)
E-poziv (automatski poziv u slučaju opasnosti)
Kontrola rastojanja pri parkiranju sa prednje i zadnje strane i kamera za vožnju unazad
Upozorenje na mrtav ugao
Pomoć pri kretanju na uzbrdici
Elektronska parkirna kočnica
Tempomat – ograničivač brzine
Električni servo-upravljač

Sandero Stepway multimedijalni sistem

Multimedija

Moderna tehnologija

Pristupite svim informacijama koje su vam potrebne bez skidanja pogleda sa puta. Koristite veliki centralni ekran od 8” tako da odslikava vaš pametni telefon za Media Nav multimedijalni sistem, kompatibilan sa aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™. Telefon, radio, GPS navigacija, multimedija itd. Povežite svoj pametni telefon sa lakoćom koristeći Bluetooth® vezu ili priključak i USB utičnice.

Efikasni motori

Dobitna kombinacija! Kontrolišite svoju potrošnju i smanjite svoj budžet za održavanje uz naše motore koji su osmišljeni tako da se uklope u vaš svakodnevni život.

Sandero Stepway ECO-G

TCe 100 ECO-G

ECO-G: mudar izbor za vaš Dacia!

 

Potpuno novi Sandero Stepway sada je dostupan sa Dacia motorom na benzin i sa PNG dvogorivnim motorom: ECO-G. Integrisano tokom proizvodnje vozila, ovo isprobano, lako za upotrebu, pristupačno i ekonomično rešenje pomaže vam da uštedite na gorivu i da smanjite emisiju CO2. I to nije sve! Sa svojim turbo režimom i 100 konjskih snaga, vaš ECO-G motor kombinuje uštedu sa zadovoljstvom.

Sa svojim benzinskim motorima opremljenim filterom čestica koji zadovoljavaju nove, aktuelne standarde Euro 6, potpuno novi Sandero Stepway kombinuje udobnost vožnje sa većom zaštitom životne sredine.

TCe 90 FAP

Izuzetno svestran

 

Dostupan sa ručnim menjačem, ovaj 3-cilindarski turbo-motor sa 90 konjskih snaga najnovije generacije omogućava vam kontrolu potrošnje goriva i ograničenje emisije CO2, istovremeno vam pružajući pravo zadovoljstvo u vožnji. Sa svojim zupčastim lancem, omogućava vam da uštedite još više i smanjite svakodnevni budžet za održavanje. Pametno!

TCe 90 CVT FAP

Udobnost u vožnji 

 

Uživajte u neometanom i prijatnom iskustvu vožnje! Opremljen našim CVT automatskim menjačem sa 2 papučice nove generacije, ovaj 3-cilindarski turbo motor sa 90 konjskih snaga osigurava nesmetano pokretanje, fleksibilno ubrzavanje i promenu brzine bez efekta opruge.  Opustite se!

Optimalne dimenzije

Sandero Stepway dimenzije prednjeg dela
Sandero Stepway bočne dimenzije
Sandero Stepway dimenzije zadnjeg dela

    Da li ste spremni da krenete na put sa potpuno novim modelom Dacia Sandero Stepway?

    Nastavkom pretraživanja ove internet stranice slažete se da [Renault Nissan Srbija D.O.O.] i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i efikasnost internet stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaša interesovanja kao i interakciju na društvenim mrežama.
    Saznajte više