Nouvelle Dacia Logan berline

Novi Dacia Logan

Dizajn

Moderna, porodična limuzina

Potpuno novi Logan otkriva potpuno preuređeni dizajn sa modernom siluetom i restilizovanim prednjim delom koji je istaknut novim potpisom brenda u obliku slova Y sa LED svetlima. Limuzina poseduje praktičnu opremu, modularni prtljažnik i jedan od najprostranijih enterijera u svojoj kategoriji, što znači da će cela porodica uživati u najboljem mogućem iskustvu putovanja.

 • Prednja stana Logan limuzine
 • Logan limuzina – spoljni profil
 • Logan limuzina – spoljašnjost sa zadnje strane
 • Enterijer – Logan
 • Enterijer – Logan

Iskustvo u unutrašnjosti automobila

Jednostavno iskustvo u unutrašnjosti automobila sa prostorom za celu porodicu.

Logan – udobnost

Udobnost i modularni raspored

Posmatrajte širu sliku!

Putujte u najboljim mogućim uslovima uz opremu koja je osmišljena sa ciljem da vaš svakodnevni život učini jednostavnijim. Ergonomska instrument-tabla, centralni naslon za ruku sa prostorom za odlaganje, u kombinaciji sa elektronskom parkirnom kočnicom, novim servo-sistemom upravljanja, podešavanjem sedišta za vozača, automatskim klima-uređajem i karticom slobodne ruke itd.


Idemo na odmor! Potpuno novi Logan prilagođen je potrebama porodice sa svojim izuzetno udobnim prostorom za putnike, stočićima sa držačima za čaše na zadnjim sedištima i prostranim prtljažnikom sa automatskim otvaranjem. Potrebno vam je više prostora? Sklopite zadnju klupu i uživajte u još više utovarnog prostora koji se lako organizuje sa svoja četiri modularna organizatora prtljažnika.

Sistemi za pomoć vozaču – Logan limuzina

Sistemi za pomoć vozaču i bezbednost

Sve je tu za vas!

Budite jedan korak ispred zahvaljujući sistemima za pomoć vozaču namenjenim da vas zaštite tokom čitavog putovanja: 

 

Aktivni sistem kočenja u slučaju opasnosti (AEBS)
E-poziv (automatski poziv u slučaju opasnosti)
Kontrola rastojanja pri parkiranju sa prednje i zadnje strane i kamera za vožnju unazad
Upozorenje na mrtav ugao
Pomoć pri kretanju na uzbrdici
Elektronska parkirna kočnica
Tempomat – ograničivač brzine
Električni servo-upravljač

Logan multimedijalni sistem

Multimedija

Savremena tehnologija

Pribavite sve informacije koje su vam potrebne bez skidanja pogleda sa puta. Koristite veliki centralni ekran od 8” tako da odslikava vaš pametni telefon za Media Nav multimedijalni sistem, kompatibilan sa aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™. Telefon, radio, GPS navigacija, multimedija itd. Povežite svoj pametni telefon sa lakoćom koristeći Bluetooth® vezu ili priključak i USB utičnice.

Efikasni motori

Dobitna kombinacija! Kontrolišite svoju potrošnju i smanjite svoj budžet za održavanje uz naše motore koji su osmišljeni tako da se uklope u vaš svakodnevni život.

Logan ECO-G

TCe 100 ECO-G

ECO-G: mudar izbor za vaš Dacia!

 

Potpuno novi Logan sada je dostupan sa Dacia motorom na benzin i sa PNG dvogorivnim motorom: ECO-G. Integrisano tokom proizvodnje vozila, ovo isprobano, lako za upotrebu, pristupačno i ekonomično rešenje pomaže vam da uštedite na gorivu i da smanjite emisiju CO2. I to nije sve! Sa svojim turbo režimom i 100 konjskih snaga, vaš ECO-G motor kombinuje uštedu sa zadovoljstvom.

Sa svojim benzinskim motorima opremljenim filterom čestica koji zadovoljavaju nove, aktuelne standarde Euro 6, potpuno novi Logan kombinuje udobnost vožnje sa većom zaštitom životne sredine.

TCe 90 FAP

Veoma svestran

 

Dostupan sa ručnim menjačem, ovaj 3-cilindarski turbo-motor sa 90 konjskih snaga najnovije generacije omogućava vam kontrolu potrošnje goriva i ograničenje emisije CO2, istovremeno vam pružajući pravo zadovoljstvo u vožnji. Sa svojim zupčastim lancem, omogućava vam da uštedite još više i smanjite svakodnevni budžet za održavanje. Pametno!

TCe 90 CVT FAP

Udobnost u vožnji 

 

Uživajte u neometanom i prijatnom iskustvu vožnje! Opremljen našim CVT automatskim menjačem sa 2 papučice nove generacije, ovaj 3-cilindarski turbo motor sa 90 konjskih snaga osigurava nesmetano pokretanje, fleksibilno ubrzavanje i promenu brzine bez efekta opruge.  Opustite se!

SCe 65 FAP

Ušteda

 

Dostupan sa ručnim menjačem, ovaj moderan i gorivno efikasan 3-cilindarski motor od 65 konjskih snaga osmišljen je tako da optimizuje putovanja po gradu u vašem potpuno novom modelu Logan. Njegov zupčasti lanac vam takođe pomaže da ograničite troškove održavanja. On se dokazuje kao verni saveznik u svim vašim svakodnevnim potrebama.

Optimalne dimenzije

Logan dimenzije prednjeg dela
Logan bočne dimenzije
Logan dimenzije zadnjeg dela

    Da li ste spremni da krenete na put sa potpuno novim modelom Dacia Logan?

    Nastavkom pretraživanja ove internet stranice slažete se da [Renault Nissan Srbija D.O.O.] i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i efikasnost internet stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaša interesovanja kao i interakciju na društvenim mrežama.
    Saznajte više