Sandero Stepway krosover motori

Sandero Stepway

     

Dostupni motori

Stepway Expression
Stepway Expression

Eurosuper+TNG (1)

1.0 ECO-G 100
Od 15.040 €
1.0 TCe 90
Od 14.340 €

Specifikacije – detaljnije

Izračunajte koliko možete uštedeti uz ECO-G!

Efikasni motori

Dobitna kombinacija! Kontrolišite svoju potrošnju i smanjite svoj budžet za održavanje uz naše motore koji su osmišljeni tako da se uklope u vaš svakodnevni život.

Sandero Stepway ECO-G 100

ECO-G 100

ECO-G: uštede

 

Sandero Stepway sada je dostupan sa Dacia motorom na benzin i sa TNG dvogorivnim motorom: ECO-G. Integrisan prilikom sklapanja vozila, bezbedan i efikasan ECO-G motor nudi čistiju, ekološki prihvatljiviju alternativu. Uz ovo rešenje možete smanjiti troškove za gorivo, a ujedno i svoju emisiju CO2. I to nije sve! Jednostavan za korišćenje, sadrži dva rezervoara za gorivo – jedan za benzin i jedan za TNG – što znatno produžava dužinu vožnje vašeg modela Sandero Stepway. Sa svojim turbo režimom i 100 konjskih snaga, ECO-G motor kombinuje uštedu sa zadovoljstvom.

Sa svojim benzinskim motorima opremljenim filterom čestica koji zadovoljavaju nove, aktuelne standarde Euro 6, Sandero Stepway kombinuje udobnost vožnje sa većom zaštitom životne sredine.

TCe 90

Veoma svestran

 

Dostupna sa ručnim menjačem, ova najnovija generacija 3-cilindarskog turbo motora od 90 KS ekološki je prihvatljivija i nudi neverovatnu responzivnost i vozne karakteristike. Sa svojim zupčastim remenom, omogućava vam da uštedite još više i smanjite svakodnevni budžet za održavanje. Pametan izbor!

TCe 90 CVT

Udobnost u vožnji

 

Uživajte u neometanom i prijatnom iskustvu vožnje! Opremljen našim CVT automatskim menjačem sa 2 papučice nove generacije, ovaj 3-cilindarski turbo motor sa 90 konjskih snaga osigurava nesmetano pokretanje, fleksibilno ubrzavanje i promenu brzine bez efekta opruge. Opustite se!

Da li ste spremni da krenete na put sa modelom Dacia Sandero Stepway?

   

Otkrijte ostale Dacia modele

Novi Duster
Novi Duster
Od 15.290 €
LOGAN
LOGAN
Od 13.740 €

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više