motori limuzineLogan

Motori Novi Dacia Logan Comfort

  

Dostupni motori

EssentialEssentialComfortComfort

Benzin (3)

SCe 65Već od:
9.990 €
TCe 90Već od:
11.990 €
TCe 90 CVTVeć od:
13.090 €
ECO-G 100Već od:
11.390 €
Već od:
12.690 €

Specifikacije detaljnije

performanse - Emisija CO2 i potrošnja :

performanse - Emisija CO2 i potrošnja :

Efikasni motor

Kontrolišite svoju potrošnju i smanjite svoj budžet za održavanje uz naše motore koji su osmišljeni tako da se uklope u vaš svakodnevni život.

Sa svojim benzinskim motorima opremljenim filterom čestica koji zadovoljavaju nove, aktuelne standarde Euro 6, potpuno novi Logan kombinuje udobnost vožnje sa većom zaštitom životne sredine.

SCe 65

Pristupačan

 

Dostupan sa ručnim menjačem, ovaj moderan 3-cilindarski motor od 65 KS osmišljen je tako da optimizuje putovanja po gradu u vašem potpuno novom Logan modelu. Njegov zupčasti remen vam takođe pomaže da ograničite troškove održavanja. On se dokazuje kao verni saveznik u svim vašim svakodnevnim potrebama.

TCe 90 i TCe 90 CVT

Veoma svestan i udoban u vožnji

 

Dostupan sa ručnim menjačem ili našim CVT automatskim menjačem sa 2 papučice nove generacije, ova najnovija generacija 3-cilindarskog turbo motora od 90 KS ekološki je prihvatljivija i nudi neverovatnu responzivnost i vozne karakteristike. Sa svojim zupčastim remenom, omogućava vam da uštedite još više i smanjite svakodnevni budžet za održavanje. Pametan izbor!

ECO-G 100

ECO-G: uštede

 

Potpuno novi Logan sada je dostupan sa Dacia motorom na benzin i sa TNG dvogorivnim motorom: ECO-G. Integrisan prilikom sklapanja vozila, bezbedan i efikasan ECO-G motor nudi čistiju, ekološki prihvatljiviju alternativu. Uz ovo rešenje možete smanjiti troškove za gorivo, a ujedno i svoju emisiju CO2. I to nije sve! Jednostavan za korišćenje, sadrži dva rezervoara za gorivo – jedan za benzin i jedan za TNG – što znatno produžava dužinu vožnje vašeg potpuno novog modela Logan. Sa svojim turbo režimom i 100 konjskih snaga, ECO-G motor kombinuje uštedu sa zadovoljstvom.

Da li ste spremni da krenete na put sa potpuno novim modelom Dacia Logan?

   

Otkrijte ostale Dacia modele

Novi Sandero Stepway
Novi Sandero Stepway
Već od: 10.990 €
DUSTER
DUSTER
Već od: 13.240 €
SANDERO
SANDERO
Već od: 8.790 €
Nastavkom pretraživanja ove internet stranice slažete se da [Renault Nissan Srbija D.O.O.] i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i efikasnost internet stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaša interesovanja kao i interakciju na društvenim mrežama.
Saznajte više