motori limuzineLogan

LOGAN Expression

  

Dostupni motori

Expression
Expression

EUROSUPER + TNG (1)

ECO-G 100
Od 14.440 €
TCe 90
Od 13.740 €
TCe 90 CVT
Od 14.840 €

Specifikacije detaljnije

Efikasni motor

Kontrolišite svoju potrošnju i smanjite svoj budžet za održavanje uz naše motore koji su osmišljeni tako da se uklope u vaš svakodnevni život.

Sa svojim benzinskim motorima opremljenim filterom čestica koji zadovoljavaju nove, aktuelne standarde Euro 6, Logan kombinuje udobnost vožnje sa većom zaštitom životne sredine.

SCe 65

Pristupačan

 

Dostupan sa ručnim menjačem, ovaj moderan 3-cilindarski motor od 65 KS osmišljen je tako da optimizuje putovanja po gradu u vašem Logan modelu. Njegov zupčasti remen vam takođe pomaže da ograničite troškove održavanja. On se dokazuje kao verni saveznik u svim vašim svakodnevnim potrebama.

TCe 90 i TCe 90 CVT

Veoma svestan i udoban u vožnji

 

Dostupan sa ručnim menjačem ili našim CVT automatskim menjačem sa 2 papučice nove generacije, ova najnovija generacija 3-cilindarskog turbo motora od 90 KS ekološki je prihvatljivija i nudi neverovatnu responzivnost i vozne karakteristike. Sa svojim zupčastim remenom, omogućava vam da uštedite još više i smanjite svakodnevni budžet za održavanje. Pametan izbor!

ECO-G 100

ECO-G: uštede

 

Logan sada je dostupan sa Dacia motorom na benzin i sa TNG dvogorivnim motorom: ECO-G. Integrisan prilikom sklapanja vozila, bezbedan i efikasan ECO-G motor nudi čistiju, ekološki prihvatljiviju alternativu. Uz ovo rešenje možete smanjiti troškove za gorivo, a ujedno i svoju emisiju CO2. I to nije sve! Jednostavan za korišćenje, sadrži dva rezervoara za gorivo – jedan za benzin i jedan za TNG – što znatno produžava dužinu vožnje vašeg modela Logan. Sa svojim turbo režimom i 100 konjskih snaga, ECO-G motor kombinuje uštedu sa zadovoljstvom.

Da li ste spremni da krenete na put sa modelom Dacia Logan?

   

Otkrijte ostale Dacia modele

Novi Duster
Novi Duster
Od 15.290 €
Sandero Stepway
Sandero Stepway
Od 14.340 €

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više