Dacia vozila

Stepway, Laureate, Prestige… Otkrijte sva naša vozila i uživajte u širokom asortimanu novih Dacia automobila po povoljnim cenama za privatne i poslovne korisnike.

Novi Sandero Stepway
Od 10.990 €
Novi LOGAN
Od 9.990 €
DUSTER
Od 13.240 €

Otkrijte naše Dacia modele za privatne korisnike...

Izaberite automobil koji vam najviše odgovara! Moćno i jednostavno terensko vozilo, modularni i fleksibilni putnički kombi sa 7 sedišta ili naš najnoviji prostrani i dinamični Dacia model? Pouzdani, atraktivni i pametni, naši modeli svakodnevno zadovoljavaju vaše potrebe.

.. i za poslovne klijente sa Dacia kombijima.

Da li je vaš automobil bitan deo vaše poslovne aktivnosti? Verni vrednostima jednostavnosti, pouzdanosti i velikodušnosti u celom Dacia asortimanu, naša profesionalna vozila se prilagođavaju vašim potrebama bez obzira na vašu aktivnost.

Najbolja vrednost za novac

Naš cilj - osmisliti čvrste i pouzdane automobile koji su jednostavni za upotrebu i održavanje, a dostupni svima po pravoj ceni. Uživajte u udobnosti i jednostavnosti upotrebe svih naših modela i otkrijte novi način vožnje vašeg vozila.

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više