Dacia vozila

Stepway, Laureate, Prestige… Otkrijte sva naša vozila i uživajte u širokom asortimanu novih Dacia automobila po povoljnim cenama za privatne i poslovne korisnike.

DUSTER
DUSTER
Već od: 12.890 €
Otkrijte
SANDERO
SANDERO
Već od: 8.790 €
Otkrijte
LOGAN
LOGAN
Već od: 9.050 €
Otkrijte
LODGY
LODGY
Već od: 14.690 €
Otkrijte
SANDERO STEPWAY
SANDERO STEPWAY
Već od: 9.490 €
Otkrijte
LOGAN MCV STEPWAY
LOGAN MCV STEPWAY
Već od: 11.690 €
Otkrijte

Otkrijte naše Dacia modele za privatne korisnike...

Izaberite automobil koji vam najviše odgovara! Moćno i jednostavno terensko vozilo, modularni i fleksibilni putnički kombi sa 7 sedišta ili naš najnoviji prostrani i dinamični Dacia model? Pouzdani, atraktivni i pametni, naši modeli svakodnevno zadovoljavaju vaše potrebe.

.. i za poslovne klijente sa Dacia kombijima.

Da li je vaš automobil bitan deo vaše poslovne aktivnosti? Verni vrednostima jednostavnosti, pouzdanosti i velikodušnosti u celom Dacia asortimanu, naša profesionalna vozila se prilagođavaju vašim potrebama bez obzira na vašu aktivnost.

Najbolja vrednost za novac

Naš cilj - osmisliti čvrste i pouzdane automobile koji su jednostavni za upotrebu i održavanje, a dostupni svima po pravoj ceni. Uživajte u udobnosti i jednostavnosti upotrebe svih naših modela i otkrijte novi način vožnje vašeg vozila.

Nastavkom pretraživanja ove internet stranice slažete se da [Renault Nissan Srbija D.O.O.] i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i efikasnost internet stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaša interesovanja kao i interakciju na društvenim mrežama. | Upravljanje kolačićima|Saznajte više