Kupite Dacia vozilo

Danas je taj dan! Da li ste se već odlučili za jedan od naših modela? Pronađite sva naša nova vozila odaberite Dacia vozilo po izboru da biste kupovinu obavili sa lakoćom. 

LOGAN
Novi Duster
Novi Jogger

Pronađite sve modele iz Dacia asortimana...

Da li ste pronašli vozilo koje zadovoljava sve vaše potrebe i zahteve? Ne čekajte više ni trenutak! Pošaljite zahtev za kupovinu u samo nekoliko klikova i uživajte u svom novom Dacia vozilu što je pre moguće. Vreme je za vožnju!

... i sa lakoćom kupite svoj novi automobil

Odaberite naziv modela, unesite svoje podatke, prijavite se ili odjavite, potvrdite opcije zamene „staro za novo“ i odaberite Dacia prodajno mesto kako biste sa lakoćom popunili zahtev za kupovinu putem Interneta. Vaš automobil vas čeka!

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više