Dacia u Srbiji

U 2017. i 2018. godini model Dacia Sandero je bio najprodavaniji model na tržištu privatnih kupaca u Srbiji.

Dacia - Događaji u Francuskoj

Dacia u Srbiji​

Već dugi niz godina, Dacia potvrđuje da je jedan od omiljenih izbora privatnih kupaca u Srbiji, i to najbolje oslikava popularnost modela Sandero, koji je već treću godinu za redom prvi izbor, i predstavlja najprodavaniji model na tržištu privatnih kupaca. Proširenjem svoje ponude i na modele dostavnog programa, Dacia je proširila broj svojih klijenata i u segmentu prodaje poslovnim kupcima, što najbolje oslikava broj od preko 32.000 prodatih vozila od 2005. godine, kada je prvi Dacia Logan izašao na ulice Srbije.​

Dosadašnji kupci Dacia vozila su ukazali poverenje pre svega zadivljeni pouzdanošću, unutrašnjim prostorom, i pristupačnom cenom naših proizvoda.​

A vi?​

Posetite svog zastupnika za Dacia vozila.​
Naši prodajni i postprodajni timovi rado će vas posavetovati o vašem izboru i pružiti vam podršku u vezi sa korišćenjem vašeg vozila.​

Dacia obečanje​

Dacia, pametna kupovina po pravoj ceni.

Unutrašnjost Dacia Lodgy vozila

Najbolja cena

Po cenama koje pobeđuju konkurenciju, Dacia vozila nude konkurentne troškove rada zahvaljujući optimizovanim programima održavanja i motorima koji štede gorivo.

A budući da svi imamo različita očekivanja, Dacia vozila uključuju samo bitne karakteristike, bez nepotrebnih dodataka, koje možete da prilagodite svojim potrebama.

Dacia Logan - Prostran unutrašnji prostor za celu porodicu

Prostran unutrašnji prostor

Dacia vozila nude prostran i udoban unutrašnji prostor, jedinstven na tom nivou cena.

Praktična i modularna, putnička kabina može da primi od 2 do 7 putnika u zavisnosti od modela i konfiguracije, a istovremeno garantuje izuzetnu zapreminu prtljažnika za lakši transport prtljaga i glomaznih predmeta.

Dacia Duster - Crossover

Pouzdanost u svakoj situaciji

Dacia, kao brend Renault grupe, oslanja se na tehnička rešenja koja su dokazala svoju efikasnost u razvoju pouzdanih i robustnih vozila.

Bez obzira na teren ili vremenske uslove, uvek možete računati na njihovu izdržljivost. Zbog toga Dacia nudi garanciju od tri godine ili 100.000 pređenih km.

Dacia - Vrednosti

Dacia filozofija

Dacia - Događaji

Dacia novosti