Pogledajte procenu dnevne potrošnje

SANDERO

Procenićemo potrošnju goriva za verziju SANDERO koju ste izabrali.Procenićemo potrošnju goriva za verziju koju ste izabrali.

* WLTP sertifikovana potrošnja u punom ciklusu.

Metod izračunavanja koji se koristi za simulaciju: izračunate vrednosti odgovaraju prosečnoj potrošnji na osnovu predviđenog korišćenja vozila (izračunatog ili dobijenog na osnovu internih podataka), a zatim se preciziraju na osnovu podataka o korišćenju koje unosi korisnik. Procena se daje u informativne svrhe i može se razlikovati u zavisnosti od konkretnih uslova korišćenja. Simulacija ne znači da Dacia daje garanciju za potrošnju goriva od strane vozila u stvarnim uslovima, i nije predviđena kao zamena za sertifikovane informacije o potrošnji (WLTP) navedene na veb-sajtu.

Zakonski obavezno navođenje sertifikovane potrošnje goriva: od 1. septembra 2018, nova laka teretna vozila moraju biti sertifikovana u Evropi prema metodi WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) (WLTP). Potrošnja goriva i emisija CO2 mere se preciznije prema ovom standardu, nego prema prethodnom NEDC standardu.

Naša Internetska stranica i njeni partneri koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, prikazuju vam personalizovano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućavaju vam interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. Možete da promenite svoj izbor u bilo kom trenutku, posetivši odeljak „Upravljanje kolačićima" našoj internetskoj stranici.

Saznajte više