Usluge i garancijaOdržavanje i originalni rezervni delovi


ODRŽAVANJE I ORIGINALNI REZERVNI DELOVI
NEKA VAŠA DACIA OSTANE DACIA

Zato izaberite ponudu po odličnim uslovima unutar ovlašćene mreže.

Dacia održavanje i odiginalni rezervni delovi

RENAULT-DACIA

Dacia održavanje i odiginalni rezervni delovi

Renault-Dacia originalni rezervni delovi


Renault-Dacia originalni rezervni delovi većinom izlaze iz proizvodnje originalne opreme. Originalni rezervni delovi proizvedeni su u skladu sa istim specifikacijama i standardima proizvodnje konstruktora vozila, obavezni su za ugradnju u vozila koja su pod proizvođačkom garancijom i uslov su za nastavak iste. Renault nudi kupcima način da će kvalitet i sigurnosti rezervnih delova ostati identičan prvobitno ugrađenom delu.

Renault originalni rezervni delovi su pokriveni proizvođackom garancijom na sam deo i sve kvarove nastale kvarom zamenjenog dela (u slučaju da se isti kupi i ugradi u ovlašćenom servisu) i sama garancija nije ograničena pređenim brojem kilometara, za akumulatore važi 24-mesečna garancija proizvođača.

 

Naš standard kvaliteta ćete naći i u post-prodajnim uslugama. Za vaše redovno održavanje i servisne popravke u ovlašćenoj mreži Dacia nudimo proizvođačku garanciju za sve ugrađene rezervne delove i izvedene radove.

MOTRIO

Dacia održavanje i odiginalni rezervni delovi

Osnovne karakterisite za MOTRIO proizvode


Osnovne karakterisite za MOTRIO proizvode su:

• Jednostavna ugradnja svih rezervnih delova i njihova funkionalnost, pružaju sigurnost i pomažu u očuvanju životne sredine.

• Proizvodi koji su strateški pilagođeni tehničkim zahtevima Renault-a i drugih marki.

• Zasnovani tako da čine najbolju ravnotežu između kvaliteta i cene.

• Jedan od dokaza kvaliteta Motrio proizvoda su identični uslovi garancije kao i za sve Renault-Dacia delove. Kompletnu ponudu možete da nađete na: www.motrio.rs


Učinili smo sve da sadržaj ovog prospekta zadrži svoju verodostojnost i ažurnost. Predstavljeni delovi i oprema su dostupni zavisno od verzije vozila. U okviru kontinuiranog napretka proizvoda Dacia zadržava pravo da bilo kada promeni predstavljene specifikacije proizvoda. O tim promenama ćemo redovno obaveštavati Dacia distributere. Za najnovije informacije obratite se lokalnom distributeru. Zadržavamo pravo promene. Zabranjena je svaka reprodukcija ove publikacije, delimično ili u celosti, u bilo kom obliku i na bilo koji način, bez prethodne saglasnosti od strane Renault Nissan Srbija d.o.o.

Cene su izražene u evrima, plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po kursu NBS na dan plaćanja.

* Akcija važi dok traju zalihe.


Usluge i garancija